Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Kontrola kvality potravín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Kontrola kvality potravín /

Bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín /

Ochorenia z potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Legislatíva a kontrola potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Senzory kvality potravín. /

Bezpečnosť potravín /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Kvalita potravin.

Vzorkovanie potravín /

Ochorenia z potravín /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Všeobecná hygiena potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Legislatíva a kontrola potravín /

Legislatíva potravín a krmív /

Téma: kvalita potravín

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Potraviny a výživa. II /

Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /

Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /

Selén ako biogénny prvok /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /

Potraviny a výživa. I /

Food blog Slovakia /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Autor: Szemes, Vojtech

Mikrobiológia 2 pre stredné odborné školy potravinárske /

Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /

Stroje a zariadenia 3 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2964 2 cukrár /

História slovenského pekárstva /

Mikrobiológia pre stredné odborné školy potravinárske. 2 /

Stroje a zariadenia 2 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Vyznáme sa v E-čkach /

Chlieb náš každodenný /

Zborník receptúr pekárenských výrobkov : staré technológie výroby : recepty používané v minulom storočí : recepty dodávateľov prípravkov : umelecké pekárske a cukrárske diela : torty a výrobky z karamelu /

Slovensko-nemecký nemecko-slovenský stručný slovník pekárskych a cukrárskych výrazov. /

Technológia cukrárskej výroby. /

Stroje a zariadenia v pekárskej a cukrárskej výrobe. /

Stroje a zariadenia : pre 2. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /

Stroje a zariadenia pre 3. ročník učebného odboru 2964 2 cukrár /

Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /

Stroje a zariadenia 1 pre učebný odbor 2962 2 pekár /

Biochémia : učebnica pre stredné odborné školy chemického a potravinárskeho zamerania /

Kontrola kvality potravín /

Stroje a zariadenia 1 : pre učebný odbor 2964 2 cukrár /

Autor: Kostroň, Ivan, 1951-

Biológia pre gymnáziá : praktické cvičenia a seminár I /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Zdravoveda 4 pre 4. ročník študijného odboru kozmetik /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Természetismeret az alapiskola 1. osztálya számára /

Služby cestovného ruchu I /

Prírodoveda 1 pre 1. ročník základnej školy /

Természetismeret 1 az alapiskola 1. osztálya számára /

Slovenský jazyk pre 3. ročník stredných škôl s vyučovacím jazykom maďarským /

Služby cestovného ruchu. I /

Služby cestovného ruchu. II /

Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Tekvica na našom stole /

Bratislava /

Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Služby cestovného ruchu I /

Stolovanie II /

Stolovanie I /

Služby cestovného ruchu II /

Slovenský jazyk pre 2. ročník stredných škôl s vyučovacím jazykom maďarským /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky