Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Search for more channels:

Similar Items: Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Pozberové technológie a kvalita produktov /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /

Technológia spracovania ovocia a zeleniny /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Poľnohospodárska a výrobná technika pre prvovýrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Pozberová technológia záhradníckych plodín /

Bezpečnosť potravín /

Hodnotenie surovín rastlinného pôvodu /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Topic: poľnohospodárske produkty

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Modelovanie cenovej transmisie vybraných poľnohospodárskych komodít /

Tendencie vývoja komoditnej a teritoriálnej štruktúry agroobchodu Slovenskej republiky /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Koncepcia obchodovania s agrárnymi komoditami v EÚ : monografia /

Agrárny trh 2004.

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Merchandising a event marketing pre produkty pôdohospodárstva /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Poľnohospodárska a výrobná technika pre prvovýrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov /

Topic: spracovanie poľnohospodárskych produktov

  • Topic: potraviny živočíšneho pôvodu
  • Topic: kvalita potravín
  • Topic: kvalita poľnohospodárskych produktov

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /

Technológia spracovania ovocia a zeleniny /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Poľnohospodárska a výrobná technika pre prvovýrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov /

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /

Author: Čuboň, Juraj

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Ekologické poľnohospodárstvo na Slovensku. : Zborník z odborného seminára, 28.-30.10.1997 Nitra, 19.-20.11.1997 Ekofarma Rakovo - Lehôtka. /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Tovaroznalectvo /

Špecifiká kultúrneho a spoločenského vývoja východného Slovenska /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Vplyv podávania biologicky účinných látok na technologické a nutričné vlastnosti vybraných produktov živočíšneho pôvodu : (vedecká monografia) /

Author: Haščík, Peter

  • Author: Kačániová, Miroslava

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs