Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Pozberové technológie a kvalita produktov /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /

Technológia spracovania ovocia a zeleniny /

Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Poľnohospodárska a výrobná technika pre prvovýrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Pozberová technológia záhradníckych plodín /

Bezpečnosť potravín /

Hodnotenie surovín rastlinného pôvodu /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /

Téma: poľnohospodárske produkty

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Modelovanie cenovej transmisie vybraných poľnohospodárskych komodít /

Tendencie vývoja komoditnej a teritoriálnej štruktúry agroobchodu Slovenskej republiky /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Koncepcia obchodovania s agrárnymi komoditami v EÚ : monografia /

Agrárny trh 2004.

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Merchandising a event marketing pre produkty pôdohospodárstva /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Poľnohospodárska a výrobná technika pre prvovýrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov /

Téma: spracovanie poľnohospodárskych produktov

  • Téma: potraviny živočíšneho pôvodu
  • Téma: kvalita potravín
  • Téma: kvalita poľnohospodárskych produktov

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /

Technológia spracovania ovocia a zeleniny /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Poľnohospodárska a výrobná technika pre prvovýrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov /

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /

Autor: Čuboň, Juraj

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Ekologické poľnohospodárstvo na Slovensku. : Zborník z odborného seminára, 28.-30.10.1997 Nitra, 19.-20.11.1997 Ekofarma Rakovo - Lehôtka. /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Tovaroznalectvo /

Špecifiká kultúrneho a spoločenského vývoja východného Slovenska /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Vplyv podávania biologicky účinných látok na technologické a nutričné vlastnosti vybraných produktov živočíšneho pôvodu : (vedecká monografia) /

Autor: Haščík, Peter

  • Autor: Kačániová, Miroslava

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky