Náuka o požívatinách /
Tak chutí Bratislavský kraj : /
Arábia chutí /
Tajemství vůní a chutí : jak působí na naši psychiku /
Jídlo : dějiny chuti /
Ajurvéda chutí /
Ako chutí moc /
Ako chutí láska /
Tak chutí svet /
Šaláty mnohých chutí /
Polibek s chutí slz.
Ako chutí moc. /
Ako chutí mier /
Ako chutí Orient /
Mäso mnohých chutí /
Hydina mnohých chutí /
!?Chutí?! : príručka spotrebiteľskej sebaobrany : osvetový románik /
S chutí do práce kvapík /
Chci vychutnat každý polibek /
Ako si zachovať bystré zmysly : ako si zachovať zrak, sluch, čuch aj chuť a udržať ich v zdraví /
Zmysly zvierat : zrak - hmat - chuť /
Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /
STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 2 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC
Pani Branicanová. ilustr. Milan Veselý /