Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti :

Náuka o požívatinách /

Tak chutí Bratislavský kraj : /

Arábia chutí /

Tajemství vůní a chutí : jak působí na naši psychiku /

Jídlo : dějiny chuti /

Ajurvéda chutí /

Ako chutí moc /

Ako chutí láska /

Tak chutí svet /

Šaláty mnohých chutí /

Ako chutí moc /

Polibek s chutí slz.

Ako chutí moc. /

Ako chutí mier /

Ako chutí Orient /

Mäso mnohých chutí /

Hydina mnohých chutí /

!?Chutí?! : príručka spotrebiteľskej sebaobrany : osvetový románik /

S chutí do práce kvapík /

Chci vychutnat každý polibek /

Téma: chuť

Ako si zachovať bystré zmysly : ako si zachovať zrak, sluch, čuch aj chuť a udržať ich v zdraví /

Tajemství vůní a chutí : jak působí na naši psychiku /

Zmysly zvierat : zrak - hmat - chuť /

Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /

Téma: požívatiny

  • Téma: gastronómia
  • Téma: stravovanie
  • Téma: jedlá

STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.

STN EN 12014-2: 2001 (56 0018), Požívatiny. Stanovenie množstva dusičnanov a dusitanov Časť 2 Stanovenie množstva dusičnanov v zelenine a zeleninových výrobkoch metódou HPLC/IC

Náuka o požívatinách /

Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /

Autor: Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826

Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /

Autor: Gálová, Mária Marta

  • Autor: Gálová, Mária Marta
  • Autor: Vančo, Bystrík, 1975-

Pani Branicanová. ilustr. Milan Veselý /

Umenie vychutnať si život, alebo, Fyziológia chuti : úvahy o chuti, o pôžitku z jedla a iných blízkych pôžitkoch : dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížským gastronómom /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky