Bezpečnosť potravín /
Ochorenia z potravín /
Vzorkovanie potravín /
Spotreba potravín v SR /
Spotreba potravín v SR 2009 /
Slovník bezpečnosti potravín /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
HAART pre Deti : kampaň pre lepší prístup k testovaniu a liečbe vírusu HIV a TBC u detí /
Kontrola kvality potravín /
Potraviny a výživa. II /
Potraviny a výživa. I /
Potraviny a výživa I. /
Hygiena potravín /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /
Selén ako biogénny prvok /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /
Food blog Slovakia /
Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /
Hygiena distribúcie a predaja potravín /
Kapitoly zo zdravia a životného prostredia : amfenikoly /
Health safety aspects of foodstuffs /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
Riziká pri produkcii potravín /
Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
Chemie bez fobie /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Päť ciest k dokonalej láske : sv. Terézia od Ježiša, sv. Ján od Kríža, sv. Terézia od Dieťaťa Ježiša a Svätej Tváre, bl. Alžbeta od Najsvätejšej Trojice, sv. Terézia Benedikta od Kríža /
Všeobecná hygiena potravín /
Študijná príručka 2009-2010 /
Sanitácia v potravinárstve /
Marketingové prístupy k výrobe, obchodu a spotrebe zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ /
Študijná príručka 2010/2011 /
Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /
Teória a metodológia záverečnej práce /
Hygiena výživy a stravovania /
Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /
Legislatíva a kontrola potravín /