Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /

Celiakia - všetko o chorobe a diéte /

Jedlá zo strukovín a obilnín /

Život s bezlepkovou diétou : (rady pre celiakov) /

Bezlepková kuchařka II /

Lži a mýty o tom, co jíme : výstraha : pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku /

Sladký život bez lepku : osvedčené recepty na domáce koláče, torty, dezerty a slané pečivo /

Pečieme s Novalimom : [bezgluténová kuchárka] /

Bezlepková kuchařka. 3 /

Hravě, zdravě, bezlepkově : jednoduché bezlepkové recepty, po kterých se budete moci utlouct /

Príbehy z kuchyne : [viac ako 100 sladkých receptov, v ktorých si každý nájde to svoje ; recepty aj bez lepku a laktózy ] 2

Radčina kuchařka bez lepku 2 : se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec /

Radčina kuchařka bez lepku : se spoustou rad a receptů i bez mléka a vajec /

Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /

Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka : [pečivo, pomazánky, bramborové variace, obědy, večeře, slavnostní jídla a dezerty] /

Pečieme bez múky : bezlepkové dobroty /

Obilniny a strukoviny. : Potravinové tabuľky. /

Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /

Jak připravovat obiloviny,luštěniny,ořechy a semena. /

Receptár pre bezlepkovú diétu. /

Potravinový kódex. : Strukoviny a výrobky zo strukovín, pochutiny.

Téma: obilniny

Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /

Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /

Cereálie ako súčasť správnej výživy.

Zázračné obilniny : liečivé účinky, varenie, pečenie, klíčenie,- : [recepty a rady pre vaše zdravie] /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /

Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /

Klimatické podmínky dělené sklizně obilovin v Čechách /

Zrno v hlavnej úlohe /

Virtuóz pšeničného poľa /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 : ponuka obilnín v SR /

Technológia spracovania cereálií /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /

Téma: strukoviny

  • Téma: bezlepková diéta

Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /

Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009 /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa. November 2003 /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /

Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 30.12.2006 /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2006 /

Strukoviny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2007 /

Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /

Rastlinná výroba I. : obilniny, strukoviny, olejniny. /

Autor: Gálová, Zdenka

Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /

Základy biochémie /

Bielkovinové a DNA markery pšenice /

Úvod do vysokoškolského štúdia /

Základy biochémie /

Metódy a techniky génových manipulácií /

Úvod do vysokoškolského štúdia /

Biotechnológie v rastlinnej produkcii /

Praktické cvičenia z biochémie /

Praktické cvičenia z biochémie /

Návody na laboratórne cvičenia z biochémie. /

Molekulárna biológia /

Praktické cvičenia z molekulárnej biológie /

Návody na laboratórne cvičenia z biochémie /

Techniky rekombinantných DNA /

Biotechnológie v rastlinnej produkcii /

Metódy a techniky génových manipulácií /

Biochémia /

Autor: Palenčárová, Eva

  • Autor: Chňapek, Milan
  • Autor: Balážová, Želmíra

Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky