Potraviny a výživa. II /
Potraviny a výživa. I /
Potraviny a výživa I. /
Nutričná epidemiológia /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 2. diel /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 1. diel /
Výživná a technologická kvalita rastlinných produktov a ich potravinárske využitie /
Kalórie : diétne recepty pre celú rodinu /
Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /
Moderné paleo : zdravý, štíhly a plný energie - raz a navždy vďaka strave /
Vývoj a úroveň spotreby mlieka a mliečnych výrobkov v SR a modelovanie dopytu po potravinách vo vybraných skupinách domácnosti /
Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /
Realizácia školského mliečneho programu v SR /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /
Mastitídy v chove bahníc /
Mlieko vo výžive ľudí : [Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre z príležitosti jej 60. výročia založenia] /
Mlieko a med pre naše zdravie : nájdi si svojho mliekara a včelára.
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.6.2005 /
Bezlepková a bezmléčná dieta /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2006 /
Gastronómia a výživa /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Infant, child and adolescent nutrition : a practical handbook /
Verejné zdravie a výživa /
Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /
Materiálno-spotrebné normy a receptúry pre školské stravovanie (MSN) : podľa § 140 ods. 4 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov : revízia r. 2018. I. zväzok /
Materiálno-spotrebné normy a receptúry pre školské stravovanie (MSN) : podľa § 140 ods. 4 zákona č. 245/2008 Z.z. o výchove a vzdelávaní (školský zákon) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov : revízia r. 2018. II. zväzok /
Bezpečnosť potravín /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Hygiena potravín /
Hygiena distribúcie a predaja potravín /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Päť ciest k dokonalej láske : sv. Terézia od Ježiša, sv. Ján od Kríža, sv. Terézia od Dieťaťa Ježiša a Svätej Tváre, bl. Alžbeta od Najsvätejšej Trojice, sv. Terézia Benedikta od Kríža /
Všeobecná hygiena potravín /
Študijná príručka 2009-2010 /
Sanitácia v potravinárstve /
Marketingové prístupy k výrobe, obchodu a spotrebe zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ /
Študijná príručka 2010/2011 /
Vzorkovanie potravín /
Teória a metodológia záverečnej práce /
Ochorenia z potravín /
Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /
Hygiena výživy a stravovania /