Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Obrazový atlas mikroskopických vláknitých húb /
Bielkovinové a DNA markery pšenice /
Teória tvorby odrody pšenice s vyššou technologickou a nutričnou kvalitou /
Metóda tvorby nových biologických materiálov pšenice letnej /
Otázky ochrany lesov na Slovensku /
Vyhľadávanie a identifikácia genetických zdrojov pšenice (Triticum spp. L.) /
Hubové choroby gaštana jedlého. : (Castanea sativa MILL.). /
Život bez pšenice /
Aktuálna zaburinenosť porastov ozimnej pšenice (Triticum aestivum L.) v udržateľných systémoch hospodárenia na pôde /
Produkčný proces pšenice letnej formy ozimnej (Triticum aestivum L.) na Východoslovenskej nížine. /
Pestovanie tvrdej pšenice na Slovensku : praktická príručka pre pestovateľov tvrdej pšenice /
Úplné zdravie bez pšenice /
Hubové jedlá : [s obrázkovým postupom] /
Život bez pšenice : recepty do 30 minút /
Virtuóz pšeničného poľa /
Pestovanie ozimnej pšenice a pôdoochranárske technológie pestovania obilnín. /
Život bez pšenice : praktický a provokativní návod, jak zhubnout a uzdravit se /
Houby jako elixír života : hlíva ústřičná (nové poznatky), houževnatec jedlý, penízovka sametonohá, kukmák sklepní a další /
Pšeničný mozog : prekvapivá pravda o pšenici a sacharidoch - tichých zabijakoch vášho mozgu : [inovatívny prístup k nášmu najzraniteľnejšiemu orgánu] /
Mykocenóza pšenice /
Technické aspekty výroby pšeničnej múky /
Pšenica : odborná príloha Roľnícke noviny.
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /
Mykológia /
Introduction to food mycology /
Mikrobiológia. 2. časť /
Mikrobiológia potravín /
Mikrobiológia. 1. časť /
Chémia potravín /
Strojové dojenie kráv a kvalita mlieka /
Paťiv : ještě víme, co je úcta : vyprávění, úvahy, pohádky /
Environmentálna mikrobiológia /