Bioactive compounds in foodstuffs /
Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok /
Structure and stability of biomacromolecules SSB 2009 : book of contributions : 6th international conference : September 9-11, 2009 Košice, Slovakia /
Přírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 2, Využití látek pro ovlivnění fyziologických procesů hospodářských zvířat /
Přírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 1, Nutraceutika: primární metabolity a látky obsažené ve strukturovaných biologických systémech /
Pandémia nedostatku vitamínu D /
Jedinec : gen - prostředí - vývoj /
Bioaktívne látky ako fytonutrienty v záhradníckych produktoch /
Obilniny. /
Obilniny : situačná a výhľadová správa : október 2003 /
Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /
Obilniny 1. : Pestovanie ozimných obilnín. /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2006 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2007 /
Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /
Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /
Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /
Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /
Cereálie ako súčasť správnej výživy.
Zázračné obilniny : liečivé účinky, varenie, pečenie, klíčenie,- : [recepty a rady pre vaše zdravie] /
Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /
Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /
Klimatické podmínky dělené sklizně obilovin v Čechách /
Zrno v hlavnej úlohe /
Virtuóz pšeničného poľa /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 : ponuka obilnín v SR /
Technológia spracovania cereálií /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /
Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /
Liečivá sila antioxidantov : [cesta ku zdraviu] /
Hodnotenie konzumácie vybraných zdrojov antioxidantov rastlinného pôvodu školákov z Nitrianskeho kraja /
Vyhrajte boj s cukrovkou pomocí vitaminů a antioxidantů /
Pravda o doplňcích stravy : pravda o vitamínech, minerálech a jejich vlivu na zdraví, kterou se před vámi snaží utajit /
Liečivá sila antioxidantů : [cesta ke zdraví] /
Antioxidanty a oxidačné zmeny tukov v potravinách /
Výživa - racionálna výživa, hygienická problematika výživy : vysokoškolská učebnica /
Antioxidanty a ich význam v prevencii chronických ochorení /
Antioxidant 31, antioxidant 31-S.
Antioxidant MB-3.
Antioxidant MB.
Antioxidant 3.
Antioxidant 4K.
Antioxidant 6, antioxidant 6-S.
Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby /
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /
Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /
Tovaroznalectvo /
Chémia potravín /
Technológie spracovania cereálií. /
Výživná a technologická kvalita rastlinných produktov a ich potravinárske využitie /