Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Bioactive compounds in foodstuffs /

Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok /

Structure and stability of biomacromolecules SSB 2009 : book of contributions : 6th international conference : September 9-11, 2009 Košice, Slovakia /

Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok /

Přírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 2, Využití látek pro ovlivnění fyziologických procesů hospodářských zvířat /

Přírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 1, Nutraceutika: primární metabolity a látky obsažené ve strukturovaných biologických systémech /

Pandémia nedostatku vitamínu D /

Jedinec : gen - prostředí - vývoj /

Bioaktívne látky ako fytonutrienty v záhradníckych produktoch /

Obilniny. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa : október 2003 /

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Obilniny 1. : Pestovanie ozimných obilnín. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2006 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2007 /

Téma: obilniny

Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /

Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /

Cereálie ako súčasť správnej výživy.

Zázračné obilniny : liečivé účinky, varenie, pečenie, klíčenie,- : [recepty a rady pre vaše zdravie] /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /

Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /

Klimatické podmínky dělené sklizně obilovin v Čechách /

Zrno v hlavnej úlohe /

Virtuóz pšeničného poľa /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 : ponuka obilnín v SR /

Technológia spracovania cereálií /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /

Téma: antioxidanty

  • Téma: biologicky aktívne látky

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Liečivá sila antioxidantov : [cesta ku zdraviu] /

Hodnotenie konzumácie vybraných zdrojov antioxidantov rastlinného pôvodu školákov z Nitrianskeho kraja /

Vyhrajte boj s cukrovkou pomocí vitaminů a antioxidantů /

Pravda o doplňcích stravy : pravda o vitamínech, minerálech a jejich vlivu na zdraví, kterou se před vámi snaží utajit /

Liečivá sila antioxidantů : [cesta ke zdraví] /

Antioxidanty a oxidačné zmeny tukov v potravinách /

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Výživa - racionálna výživa, hygienická problematika výživy : vysokoškolská učebnica /

Antioxidanty a ich význam v prevencii chronických ochorení /

Antioxidant 31, antioxidant 31-S.

Antioxidant MB-3.

Antioxidant MB.

Antioxidant 3.

Antioxidant 4K.

Antioxidant 6, antioxidant 6-S.

Autor: Ivanišová, Eva

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Bioactive compounds in foodstuffs /

Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby /

Autor: Bojňanská, Tatiana

  • Autor: Ondrejovič, Miroslav

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /

Tovaroznalectvo /

Chémia potravín /

Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby /

Technológie spracovania cereálií. /

Výživná a technologická kvalita rastlinných produktov a ich potravinárske využitie /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky