Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /
Search for more channels:

Similar Items: Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Bioactive compounds in foodstuffs /

Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok /

Structure and stability of biomacromolecules SSB 2009 : book of contributions : 6th international conference : September 9-11, 2009 Košice, Slovakia /

Liečivá sila vitamínov a minerálnych látok /

Přírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 2, Využití látek pro ovlivnění fyziologických procesů hospodářských zvířat /

Přírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 1, Nutraceutika: primární metabolity a látky obsažené ve strukturovaných biologických systémech /

Pandémia nedostatku vitamínu D /

Jedinec : gen - prostředí - vývoj /

Bioaktívne látky ako fytonutrienty v záhradníckych produktoch /

Obilniny. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa : október 2003 /

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Obilniny 1. : Pestovanie ozimných obilnín. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2006 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2007 /

Topic: obilniny

Prínosy projektu "Využitie regionálnych zdrojov na produkciu funkčných potravín" /

Využitie obilnín, pseudoobilnín a strukovín v bezlepkovej diéte /

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Rastlinná výroba. I. (Obilniny, strukoviny, olejniny) /

Cereálie ako súčasť správnej výživy.

Zázračné obilniny : liečivé účinky, varenie, pečenie, klíčenie,- : [recepty a rady pre vaše zdravie] /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Pestované rastliny, ktoré živia a liečia /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /

Strukoviny, obilniny, orechy, koreniny a byliny v prevencii a liečbe ochorení ľudí /

Klimatické podmínky dělené sklizně obilovin v Čechách /

Zrno v hlavnej úlohe /

Virtuóz pšeničného poľa /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 : ponuka obilnín v SR /

Technológia spracovania cereálií /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Obilniny : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /

Topic: antioxidanty

  • Topic: biologicky aktívne látky

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Liečivá sila antioxidantov : [cesta ku zdraviu] /

Hodnotenie konzumácie vybraných zdrojov antioxidantov rastlinného pôvodu školákov z Nitrianskeho kraja /

Vyhrajte boj s cukrovkou pomocí vitaminů a antioxidantů /

Pravda o doplňcích stravy : pravda o vitamínech, minerálech a jejich vlivu na zdraví, kterou se před vámi snaží utajit /

Liečivá sila antioxidantů : [cesta ke zdraví] /

Antioxidanty a oxidačné zmeny tukov v potravinách /

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Výživa - racionálna výživa, hygienická problematika výživy : vysokoškolská učebnica /

Antioxidanty a ich význam v prevencii chronických ochorení /

Antioxidant 31, antioxidant 31-S.

Antioxidant MB-3.

Antioxidant MB.

Antioxidant 3.

Antioxidant 4K.

Antioxidant 6, antioxidant 6-S.

Author: Ivanišová, Eva

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Bioactive compounds in foodstuffs /

Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby /

Author: Bojňanská, Tatiana

  • Author: Ondrejovič, Miroslav

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /

Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /

Tovaroznalectvo /

Chémia potravín /

Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby /

Technológie spracovania cereálií. /

Výživná a technologická kvalita rastlinných produktov a ich potravinárske využitie /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs