Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: 625.8
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: 625.8
  • Channels
  • Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Technológia spracovania ovocia a zeleniny /

Využitie informačných technológií v procese realizácie systému technologických zariadení pre spracovanie biomasy na energetické účely : vedecká monografia /

Chov hydiny : (vybrané kapitoly) /

Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /

Poľnohospodárska a výrobná technika pre prvovýrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov /

Technológia chovu hydiny. : (Vybrané kapitoly). /

Moderní trendy předúprav biomasy : pro intenzifikaci výroby biopaliv druhé generace /

Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /

Vývoj závitovkového briketovacieho lisu ZBL - 2010 : autoreferát habilitačnej práce vypracovaný k habilitačnému konaniu v študijnom odbore strojárstvo, v odbore habilitačného konania a inauguračného konania výrobná technika /

Tepelné spracovanie kovov. Učebné texty /

Choroby hydiny. : (Vybrané kapitoly). /

Diskrétne spracovanie signálov /

Chov hrabavej hydiny. /

Chov hydiny (časť Biológia hydiny). /

Bioenergetika /

Číslicové spracovanie obrazu /

Tepelné spracovanie kovov /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Téma: spracovanie lesnej biomasy

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Téma: spracovanie živočíšnych produktov

  • Téma: hydina

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Autor: Haščík, Peter

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov malej pernatej zveri : (vedecká monografia) /

Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Mäsová úžitkovosť a kvalita mäsa vybraných druhov hrabavej hydiny /

Autor: Bobko, Marek

  • Autor: Weis, Ján
  • Autor: Čuboň, Juraj

Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /

Technológie potravín živočíšneho pôvodu /

Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky