Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Zdravotná bezpečnosť potravín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Health safety aspects of foodstuffs /

Bezpečnosť potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Bezpečnosť potravín /

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Verejné zdravie a produkcia potravín /

Ochorenia z potravín /

Ochorenia z potravín /

Slovník bezpečnosti potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Riziká pri produkcii potravín /

Vzorkovanie potravín /

Hygiena distribúcie a predaja potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Ochorenia z potravín /

Téma: bezpečnosť potravín

Bezpečnosť potravín /

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Hygiena distribúcie a predaja potravín /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Kapitoly zo zdravia a životného prostredia : amfenikoly /

Health safety aspects of foodstuffs /

Bezpečnosť potravín /

Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín /

Ochorenia z potravín /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Riziká pri produkcii potravín /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Chemie bez fobie /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /

Autor: Fikselová, Martina

Epidemiológia a alergie z potravín /

Health safety aspects of foodstuffs /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Verejné zdravie a produkcia potravín /

Biologically active components in foodstuffs /

Možnosti inovácie bezgluténových pekárskych výrobkov /

Epidemiológia a alergie z potravín /

Autor: Mellen, Martin

  • Autor: Marcinčák, Slavomír

Fyziológia vtákov /

Verejné zdravie a produkcia potravín /

Health safety aspects of foodstuffs /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Verejné zdravie a produkcia potravín /

Biotechnológie v živočíšnej produkcii : (prednášky 2010) /

Zmeny biochemických ukazovateľov krvi hydiny po aplikácii probiotického preparátu /

Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky