Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /
Speňažovanie mlieka v roku 1996. : Zborník z odborného seminára. /
STN 57 0538: 1995, Stanovenie teploty tuhnutia mlieka pomocou mliečnych kryoskopov.
Dojenie a získavanie kvalitného mlieka. /
Nové podmienky speňažovania mlieka v roku 1997. : Zborník z odborného seminára. /
Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /
Výživa dojníc a kvalita mlieka. /
Fyziológia získavania mlieka a anatómia vemena. /
STN EN ISO 8381: 2002 (57 0545), Potraviny na výživu dojčiat na báze mlieka. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 8381:2000).
Jedlá z mlieka a mliečnych výrobkov. /
Rozhodnutia manažéra pre zvýšenie kvality mlieka. : Zborník prednášok zo školenia s medzinárodnou účasťou spojeného s workshopom. Nitra, 27.-28.11.2001.
Technologicko ekonomické problémy a východiská výroby a spracovania mlieka : zborník z konferencie.
Život bez mlieka / : dokonalý sprievodca pre mliečne alergie, laktózovú intoleranciu a stravu bez kazeínu /
Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /
Praktické cvičenia z hygieny mlieka a mliečných výrobkov /
Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /
Potravinový kódex : mlieko a výrobky z mlieka
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Fyziologické a morfologické aspekty získavania mlieka bahníc /
Manažérske postupy pri výrobe mlieka /
Vývoj a úroveň spotreby mlieka a mliečnych výrobkov v SR a modelovanie dopytu po potravinách vo vybraných skupinách domácnosti /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Realizácia školského mliečneho programu v SR /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /
Mlieko vo výžive ľudí : [Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre z príležitosti jej 60. výročia založenia] /
Mlieko a med pre naše zdravie : nájdi si svojho mliekara a včelára.
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.6.2005 /
Bezlepková a bezmléčná dieta /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2006 /
Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2007 /
Kompaktovanie partikulárneho materiálu /
Top trendy v bývaní : zdravo, moderne, komfortne. Ročník VIII /
Design : od myšlenky k realizaci /
Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /
Manažment a technológia chovu hospodárskych zvierat /
Digital sociology : critiocal perspectives /
Technológia prvostupňového spracovania dreva : [vysokoškolská učebnica] /
1st international conference on Advances in Electronic and Photonic Technologies : proceedings of adept : Spa Nový Smokovec, High Tatras, Slovakia : June 2-5. 2013 /
Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Technológie ochrany životného prostredia. I, Ochrana ovzdušia /
Technológia. I, Zváranie /
Vplyv parametrov MIG/MAG navárania na tvorbu návaru : vedecká monografia /
Progresívne materiály a technológie /
Technológie krbov a krbových kachlí /
Biomechanizmy : implantáty na mieru /
GeoSpatial Visions : vedecká konferencia : Banská Bystrica, Horský hotel Šachtička 08.-09.09.2015 /
Proceedings of adept : 3rd international conference on Advances in electronic and photonic technologies : Štrbské Pleso, High Tatras, Slovakia, June 1-4, 2015 /
Tepelné procesy v technológiách spracovania dreva /
Technológia výroby nábytku : [vysokoškolská učebnica] /
Technológie potravín živočíšneho pôvodu /
Chémia potravín /
Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /