Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Bramborové fajnovky :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Bramborové fajnovky :

Zemiaky /

Zemiaky : [vyše sto najžiadanejších receptov] /

Zemiaky /

Moderné zemiakové variácie : uvaríte za 30 minút /

Zemiaky /

Varíme zo zemiakov : 222 osvedčených receptov /

Chutná zemiaková diéta. : Ľahko stráviteľné, výživné polievky, šaláty, nákypy a iné. /

Zemiaky v našej kuchyni. /

Seed Tuber - stand - yield : properties and relationships /

Marketingová vertikála zemiakov a zemiakových výrobkov na Slovensku a väzba na európske trhy /

Varíme z diviny ; Guláše /

100 a 1 sýrových jídel /

Myslivecké recepty : speciality : snadná úprava zvěřiny.

Sladké pokušení : rafinované ovocné dezerty a moučníky : 113 vyzkoušených receptů /

Pochúťky z ryže, strukovín a obilnín /

Lahôdky z mlieka, vajec a syra /

Kuchařka pro dceru : [185 vyzkoušených receptů, jak uspět hned napoprvé] /

Jedlá zo sóje. /

Zeleninové a zemiakové polievky. /

Jedlá zo sóje, sojových granúl, z iných strukovín a obilnín /

Téma: jedlá zo zemiakov

Zemiaky /

Bramborové fajnovky : 150 vyzkoušených receptů : největší kuchařka na našem trhu : gurmánsky podzim : saláty, hlavní jídla : přílohy, moučníky.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky