Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Hodnotenie poľnohospodárskych produktov /
Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /
Technológie spracovania okopanín, olejnín a špeciálnych plodín /
Pozberové technológie a kvalita produktov /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Všechno je dobré /
Poľnohospodárska a výrobná technika pre prvovýrobu a spracovanie poľnohospodárskych produktov /
Možnosti ovplyvňovania kvality surovín a potravín rastlinného pôvodu. /
Požiadavky na kvalitu rastlinných produktov pri nákupe. /
U nás na statku : [pre malých kamarátov zvieratiek] /
Hodnotenie surovín rastlinného pôvodu /
Racionalizácia a modelovanie zavlažovania poľných plodín postrekom : monografia /
Technológia spracovania ovocia a zeleniny /
Technológie potravín živočíšneho pôvodu /
Vplyv závlahy postrekom na mikroklímu poľnohospodárskych plodín /
Pestovanie ozdobnice čínskej (Miscanthus sinensis Anderss.) na energetické účely : (metodická príručka) /
Živá strava : liečenie čerstvou stravou /
Modelovanie cenovej transmisie vybraných poľnohospodárskych komodít /
Tendencie vývoja komoditnej a teritoriálnej štruktúry agroobchodu Slovenskej republiky /
Koncepcia obchodovania s agrárnymi komoditami v EÚ : monografia /
Agrárny trh 2004.
Merchandising a event marketing pre produkty pôdohospodárstva /
Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /
Tovaroznalectvo /
Chémia potravín /
Trvanlivé pečivo na špeciálne výživové účely a spôsob jeho výroby /
Technológie spracovania cereálií. /
Výživná a technologická kvalita rastlinných produktov a ich potravinárske využitie /
Výroba zdravotne neškodných potravín. : Učebné texty pre dištančné štúdium a ostatné formy vzdelávania. /
Hodnotenie a využitie rastlinných produktov. /