Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Technológia 2 : pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /

Technológia 1 : pre 1. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 1 : pre 1. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Téma: jedlá

Recepty z chalúpky : varíme s láskou a chutne /

Krížovky so skvelými receptami : veľké písmená /

Vasárnap az asztalon : a Vasárnap recepteskönyve ; [az olvasók legjobb receptjei Héger Rudolffal /

Poklady slovenskej kuchyne : Bratislava, Záhorie, Podunajsko /

Poklady slovenskej kuchyne : dolné Považie, stredné Považie, horné Považie /

MasterChef : denník víťaza /

Pečeme s dětmi /

Děti v kuchyni /

Večere : všetky recepty do 30 minút /

Poklady slovenskej kuchyne : Dolná Nitra, horná Nitra, Tekov /

Bryndza : recepty z Nového času /

Veľká domáca kuchárka /

Veľká domáca kuchárka. 2 /

Recepty zo života. 27, Uvarené do 30 minút /

Recepty zo života. 25, Moderná slovenská kuchárka /

Babičkina špajza nad zlato /

Navarme si zdravie : to najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete /

Recepty zo života. 26, Mamičkina kuchyňa /

U stolu s paní M.D. Rettigovou /

Babičkina kuchyňa /

Téma: potravinárska technológia

Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /

Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /

Potraviny a nápoje pre stredné odborné učilištia, 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba. 1 /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia spracovania cereálií /

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /

Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /

Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /

Úprava potravín a stravovanie /

Základy potravinárskych technológii. I. časť/

Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Autor: Verčimáková, Ľudmila

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 2 pre 2. ročník štúdijného odboru kuchár /

Technológia 1 pre 1. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Technológia 1 : pre 1. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /

Autor: Kostroň, Ivan, 1951-

  • Autor: Verčimák, Peter
  • Autor: Vajcík, Róbert

Biológia pre gymnáziá : praktické cvičenia a seminár I /

Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /

Zdravoveda 4 pre 4. ročník študijného odboru kozmetik /

Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /

Természetismeret az alapiskola 1. osztálya számára /

Služby cestovného ruchu I /

Prírodoveda 1 pre 1. ročník základnej školy /

Természetismeret 1 az alapiskola 1. osztálya számára /

Slovenský jazyk pre 3. ročník stredných škôl s vyučovacím jazykom maďarským /

Služby cestovného ruchu. I /

Služby cestovného ruchu. II /

Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Tekvica na našom stole /

Bratislava /

Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /

Služby cestovného ruchu I /

Stolovanie II /

Stolovanie I /

Služby cestovného ruchu II /

Slovenský jazyk pre 2. ročník stredných škôl s vyučovacím jazykom maďarským /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky