Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Biologické aspekty zvyšovania kvality surovín a potravín : (vedecká monografia) /
Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /
Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) : výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov /
Všeobecná hygiena potravín /
Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu /
Az állatvilág szerepe emberi megbetegedésekben : bizonyított kapcsolat a rákos és egyéb, állati eredetű megbetegedések és az ember között? /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Riziká pri produkcii potravín /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu. /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Bezpečnosť potravín /
Vzorkovanie potravín /
Slovník bezpečnosti potravín /
Hygiena potravín živočíšneho pôvodu /
Technológia potravín živočíšneho pôvodu /
Ochorenia z potravín /
Dilema všežravce : přírodopis čtyř jídel /
Verejné zdravie a produkcia potravín /
Technológie potravín živočíšneho pôvodu /
Farmagedon : skutečná cena levného masa /
Hygiene in food processing /
Legislatíva a kontrola potravín /
Mikrobiológia v gastronómii /
Mapovanie faktorov a procesov implementácie novej potravinovej stratégie EU v potravinovej vertikále na Slovensku /
Uplatnenie systému NOVA v rámci klasifikácie potravín podľa stupňa a techniky spracovania - prípadová štúdia z praxe = Application of the NOVA system within food classification according to degree and processing technique - a case study from practice /
Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch II. : recenzovaný zborník vedeckých prác /
Esenciálne a toxické prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch prežúvavcov v regiónoch Slovenska /
Toxické a esenciálne prvky v mlieku a mliečnych výrobkoch I. : recenzovaný zborník vedeckých prác /
Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /
Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /
Chémia potravín /
Spracovanie hydiny a minoritných živočíšnych produktov /