Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Mlieko a mliečne výrobky.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Mlieko a mliečne výrobky.

Practical lessons from hygiene of milk and milk products. /

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /

Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /

Vývoj a úroveň spotreby mlieka a mliečnych výrobkov v SR a modelovanie dopytu po potravinách vo vybraných skupinách domácnosti /

Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /

Lahôdky z mlieka, vajec a syra /

Manažérske postupy pri výrobe mlieka /

Mlieko a mliečne výrobky.

Mlieko a mliečné výrobky /

STN EN ISO 1736: 2002 (57 0830), Sušené mlieko a sušené mliečne výrobky. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1736:2000).

Mlieko a mliečne výrobky : súpis literatúry /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.6.2005 /

Dĺžka funkčného produkčného veku kráv dojených plemien dobytka na Slovensku /

Technologicko ekonomické problémy a východiská výroby a spracovania mlieka : zborník z konferencie.

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Téma: mlieko

Vývoj a úroveň spotreby mlieka a mliečnych výrobkov v SR a modelovanie dopytu po potravinách vo vybraných skupinách domácnosti /

Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /

Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /

Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /

Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /

Realizácia školského mliečneho programu v SR /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Mastitídy v chove bahníc /

Mlieko vo výžive ľudí : [Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre z príležitosti jej 60. výročia založenia] /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Mlieko a med pre naše zdravie : nájdi si svojho mliekara a včelára.

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.6.2005 /

Bezlepková a bezmléčná dieta /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /

Téma: spracovanie mlieka

  • Téma: výroba mliečnych výrobkov
  • Téma: zloženie mlieka

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /

Autor: Šnirc, Július

Klasický mor ošípaných. /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Klinická veterinárna farmakológia /

Autor: Golian, Jozef

  • Autor: Herian, Karol
  • Autor: Buňka, František
  • Autor: Buňková, Leona
  • Autor: Čanigová, Margita

Bezpečnosť potravín /

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Hygiena potravín /

Hygiena distribúcie a predaja potravín /

Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Päť ciest k dokonalej láske : sv. Terézia od Ježiša, sv. Ján od Kríža, sv. Terézia od Dieťaťa Ježiša a Svätej Tváre, bl. Alžbeta od Najsvätejšej Trojice, sv. Terézia Benedikta od Kríža /

Všeobecná hygiena potravín /

Študijná príručka 2009-2010 /

Sanitácia v potravinárstve /

Marketingové prístupy k výrobe, obchodu a spotrebe zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ /

Študijná príručka 2010/2011 /

Vzorkovanie potravín /

Hygiena potravín /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Teória a metodológia záverečnej práce /

Ochorenia z potravín /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky