Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Mlieko a mliečne výrobky.
Search for more channels:

Similar Items: Mlieko a mliečne výrobky.

Practical lessons from hygiene of milk and milk products. /

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /

Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /

Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /

Vývoj a úroveň spotreby mlieka a mliečnych výrobkov v SR a modelovanie dopytu po potravinách vo vybraných skupinách domácnosti /

Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /

Lahôdky z mlieka, vajec a syra /

Manažérske postupy pri výrobe mlieka /

Mlieko a mliečne výrobky.

Mlieko a mliečné výrobky /

STN EN ISO 1736: 2002 (57 0830), Sušené mlieko a sušené mliečne výrobky. Stanovenie množstva tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda) (ISO 1736:2000).

Mlieko a mliečne výrobky : súpis literatúry /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.6.2005 /

Dĺžka funkčného produkčného veku kráv dojených plemien dobytka na Slovensku /

Technologicko ekonomické problémy a východiská výroby a spracovania mlieka : zborník z konferencie.

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Topic: mlieko

Vývoj a úroveň spotreby mlieka a mliečnych výrobkov v SR a modelovanie dopytu po potravinách vo vybraných skupinách domácnosti /

Aspekty informačných technológií v sektore prvovýroby a spracovania mlieka na Slovensku /

Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /

Technológia mlieka. II, (Spracovanie mlieka) /

Mlieka v homeopatickej praxi : klinická materia medika s prípadmi /

Realizácia školského mliečneho programu v SR /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2009. /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2009 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2008 /

Mastitídy v chove bahníc /

Mlieko vo výžive ľudí : [Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre z príležitosti jej 60. výročia založenia] /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Mlieko a med pre naše zdravie : nájdi si svojho mliekara a včelára.

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2010 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.6.2005 /

Bezlepková a bezmléčná dieta /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 31.12.2006 /

Mlieko : situačná a výhľadová správa k 30.6.2007 /

Topic: spracovanie mlieka

  • Topic: výroba mliečnych výrobkov
  • Topic: zloženie mlieka

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Technológia mlieka I (chémia) : návody na cvičenia /

Author: Šnirc, Július

Klasický mor ošípaných. /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Klinická veterinárna farmakológia /

Author: Golian, Jozef

  • Author: Herian, Karol
  • Author: Buňka, František
  • Author: Buňková, Leona
  • Author: Čanigová, Margita

Bezpečnosť potravín /

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Hygiena potravín /

Hygiena distribúcie a predaja potravín /

Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Päť ciest k dokonalej láske : sv. Terézia od Ježiša, sv. Ján od Kríža, sv. Terézia od Dieťaťa Ježiša a Svätej Tváre, bl. Alžbeta od Najsvätejšej Trojice, sv. Terézia Benedikta od Kríža /

Všeobecná hygiena potravín /

Študijná príručka 2009-2010 /

Sanitácia v potravinárstve /

Marketingové prístupy k výrobe, obchodu a spotrebe zemiakov na Slovensku a v krajinách EÚ /

Študijná príručka 2010/2011 /

Vzorkovanie potravín /

Hygiena potravín /

Mlieko a mliečne výrobky. I. diel, Štruktúra, bioaktívne zložky a spracovanie mlieka /

Teória a metodológia záverečnej práce /

Ochorenia z potravín /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs