Všeobecná hygiena potravín /
Hygiena potravín /
Sanitácia v potravinárstve /
Storytelling vo vinárstve : vývoj slovenského trhu a jeho pozícia v rámci V4 /
Hygiena výživy. 2. časť., Hygiena potravín. /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Hygiena alimentorum 21. : Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Zborník prednášok a posterov. /
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Hygiena alimentorium 19 : kvalita potravín z pohľadu výrobnej a kontrolnej činnosti : zborník prednášok a posterov /
Hygiena alimentorum 20. : Jubilejná medzinárodná konferencia 7.-9.9.1999 Košice. Zborník prednášok a posterov. /
Hygiena a technológia spracovania sladkovodných a morských rýb /
Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /
Cvičenia z hygieny potravín /
Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /
Vybrané kapitoly verejného zdravotníctva. VI, Hygiena výživy a zdravie /
Hygiene in food processing /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Enológia /
Vinohradníctvo a vinárstvo tokajskej oblasti : výberová regionálna bibliografia /
Kapesní atlas vinařství Čech, Moravy, Slovenska 2010/11.
Kapesní atlas vinařství Čech, Moravy, Slovenska 2011/12.
100 najlepších slovenských vín 2011 /
Z dejín a súčasnosti tokajského vinohradníctva a vinárstva /
Vinič hroznorodý, hroznové víno : situačná a výhľadová správa k 31.7.2009 /
O víne /
Cech vinárov Hlohovecka : pime naše vína, sú svetové! /
Rosé : veselý i vážný vícebarevný svět vína /
Rodinné podniky ve světovém vinařství /
Malokarpatské vinohradnícke poriadky /
Terra vineatica : kultúra vinohradníctva a vína v stredoeurópskom priestore : zborník príspevkov z vedeckej konferencie konanej v dňoch 10. a 11. 5. 2022 v Pezinku /
Vinič hroznorodý, hroznové víno : situačná a výhľadová správa. November 2003 /
Slovenské vína a slovenské jedlá /
Borászati-Szótár : betürendben kellő magyarázattal ellátva /
Sprievodca vínami Slovenska /
Der aechter Tokajer : die Kellermeisterei der Herren Burchard István és Társai in Tokaj /
Das Tokayer Weingebirge : und dessen Umgebungen, genannt: Hegyallya, in historisch-topographischer und ökonomisch-merkantilischer Hinsicht /
Vše co byste měli vědět o víně : -a nemáte se koho zeptat /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Selén ako biogénny prvok /
Výživou ke zdraví /
Health safety aspects of foodstuffs /
STN EN 1388-1: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 1 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z keramických výrobkov
STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov
Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /
Súbor aproximačných nariadení vlády pre oblasť živočíšnych produktov. Doplnok č. 1
Potravinový kódex: Hlbokozmrazené potraviny a zmrazené potraviny. Potraviny ošetrené ionizujúcim žiarením. Zásady správnej hygienickej praxe
Vplyv leptínu na vybrané jatočné ukazovatele ošípaných a hovädzieho dobytka /
Hygiena a sanitácia vo vinárstve /
Vplyv rastlinných silíc v kombinácii s vákuovým balením na mikrobiologickú kvalitu stehennej svaloviny kurčiat počas skladovania /
Epidemiológia a alergie z potravín /
Technológia mäsa. I., (Jatočníctvo) /