Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • The milk fat globule :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: The milk fat globule :

Milk production.

Milk

Experimental atherosclerosis in rabbits on diets with milk fat and different proteins /

Practical lessons from hygiene of milk and milk products. /

Milk and honey. /

Milk quality. /

Mother´s milk /

Milk and honey /

Dairy cattle and milk production.

Good milk farming /

American milk review.

Butter, cheese and milk products journal.

The Milk industry : processing, distribution, manufacture, journal of dairy management.

Milk marketing before and after organization.

The Role of Maternal Milk in Endoorine Regulation of Sucklings /

The marketing of farm produce. 2. par. Milk.

Low Fat Food. : Koncepcia nízkotučnej stravy. /

Industrial oil and fat products.

Assessment of toxicological aspects of milk production in areas with different environmental burden /

The effect of butter and cheese supplies on surplus milk prices.

Autor: Mulder, Hendrik

The milk fat globule : emulsion science as applied to milk products and comparable foods /

Autor: Walstra, Pieter

The milk fat globule : emulsion science as applied to milk products and comparable foods /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky