Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Popolové tabuľky /
Search for more channels:

Similar Items: Popolové tabuľky /

Popolové hrádze /

Tabuľky kyslostí pre mlynské výrobky a iné poľnohospodárské produkty vlhkosti 10-20%, kyslosti 0,1-15% /

Komplexná výrobková koncepcia hydinárskej priemyselnej výroby - mäso /

Komplexná výrobková koncepcia priemyselného spracovania vajec /

Matematické tabuľky.

Astronomické tabuľky.

Technické tabuľky /

Chemické tabuľky /

Stavebnícke tabuľky.

Chemické tabuľky. /

Chemické tabuľky /

Chemické tabuľky /

Chemické tabuľky /

Tabulky logaritmické.

Chemické tabuľky /

Astronomické tabuľky /

Tabuľky čísel.

Termodynamické tabuľky /

Statické tabulky /

Hydrochemické tabulky /

Author: Bobiš, Ladislav

Komplexná výrobková koncepcia hydinárskej priemyselnej výroby - mäso /

Mrazené pokrmy a jedlá z hydiny /

Jedlá z hydiny, zveriny a vajec /

Popolové tabuľky /

Suroviny a materiály hydinárskeho priemyslu /

Potravinárska ročenka 1977 /

Potravinárska ročenka 1980 /

Jedlá z hydiny, zveriny a vajec /

Komplexná výrobková koncepcia hydinových jedál pre školské stravovanie /

Technológia pre 1. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor 06-92-2 pekár (pekárka) /

Súbor výsledkov vedeckovýskumných prác 1963-1972. Ekonómia /

Chemická prax v príkladoch : zbierka úloh z matematiky pre OU a UŠ /

Komplexná výrobková koncepcia priemyselného spracovania vajec /

Hydina a zverina vo výžive /

Liečebná výživa na báze hydiny. Diabetes mellitus.

Tabuľky kyslostí pre mlynské výrobky a iné poľnohospodárské produkty vlhkosti 10-20%, kyslosti 0,1-15% /

Technológia pre 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl : učebný odbor pekár - 1202 /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs