Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Popolové tabuľky /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Popolové tabuľky /

Popolové hrádze /

Tabuľky kyslostí pre mlynské výrobky a iné poľnohospodárské produkty vlhkosti 10-20%, kyslosti 0,1-15% /

Komplexná výrobková koncepcia hydinárskej priemyselnej výroby - mäso /

Komplexná výrobková koncepcia priemyselného spracovania vajec /

Matematické tabuľky.

Astronomické tabuľky.

Technické tabuľky /

Chemické tabuľky /

Stavebnícke tabuľky.

Chemické tabuľky. /

Chemické tabuľky /

Chemické tabuľky /

Chemické tabuľky /

Tabulky logaritmické.

Chemické tabuľky /

Astronomické tabuľky /

Tabuľky čísel.

Termodynamické tabuľky /

Statické tabulky /

Hydrochemické tabulky /

Autor: Bobiš, Ladislav

Komplexná výrobková koncepcia hydinárskej priemyselnej výroby - mäso /

Mrazené pokrmy a jedlá z hydiny /

Jedlá z hydiny, zveriny a vajec /

Popolové tabuľky /

Suroviny a materiály hydinárskeho priemyslu /

Potravinárska ročenka 1977 /

Potravinárska ročenka 1980 /

Jedlá z hydiny, zveriny a vajec /

Komplexná výrobková koncepcia hydinových jedál pre školské stravovanie /

Technológia pre 1. ročník stredných odborných učilíšť, učebný odbor 06-92-2 pekár (pekárka) /

Súbor výsledkov vedeckovýskumných prác 1963-1972. Ekonómia /

Chemická prax v príkladoch : zbierka úloh z matematiky pre OU a UŠ /

Komplexná výrobková koncepcia priemyselného spracovania vajec /

Hydina a zverina vo výžive /

Liečebná výživa na báze hydiny. Diabetes mellitus.

Tabuľky kyslostí pre mlynské výrobky a iné poľnohospodárské produkty vlhkosti 10-20%, kyslosti 0,1-15% /

Technológia pre 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl : učebný odbor pekár - 1202 /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky