Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: svetové umenie
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: svetové umenie
  • Channels
  • Advances in preconcentration and dehydration of foods /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Advances in preconcentration and dehydration of foods /

Fixation, dehydration and embedding of biological specimens. /

Recent Advances in Food Irradiation

Food Poisoning and Food Hygiene

Food manifacture Incoporating food Industries Weekly

FoodScan.

Canned food.

The food of love /

Food Chemistry /

Food city /

Food in ESD /

Food stories /

Food for people /

Polysaccharides in food /

The politics of food /

Management and foods /

Food for thought /

Food in Canada

Food špeciál.

Food : dobre žijem, dobre jem.

Food and culture : a reader /

Autor: Spicer, Arnold

Advances in preconcentration and dehydration of foods /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky