Mikrobiológia potravín /
Chemické experimenty s vybranými potravinami - virtuálne laboratórium /
Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
Chémia potravín /
Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /
Špeciálna mikrobiológia. /
Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /
Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /
Laboratórne cvičenia z mikrobiológie /
Chemie potravin /
Mykotoxíny /
Mikrobiologie. 2. část /
Mikrobiologie : pro studenty zdravotnických oborů /
Príručka na praktické cvičenia z mikrobiológie : teoretický úvod /
Chémia potravín. /
Príručka na praktické cvičenia z mikrobiológie. Protokoly /
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
Lékařská mikrobiologie obecná /
Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /
Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /
Aplikovaná mikrobiológia požívatín /
STN 56 0030: 1998, Stanovenie aktivity vody v požívatinách.