Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Kdo klikne, koupí, lže nebo zemře : síla předpovědí pomocí prediktivní analytiky /

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /

Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Signál a šum : mnoho předpovědí selže, některé ne /

Špeciálna mikrobiológia. /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Mikrobiologické praktikum /

Aplikovaná mikrobiológia požívatín /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia. 2. časť /

Mikrobiológia. 1. časť /

Mikrobiológia životného prostredia /

Téma: potravinárska mikrobiológia

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Mykotoxíny /

Mikrobiológia potravín /

Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /

Mikrobiológia potravín /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Mikrobiológia potravín /

Téma: bezpečnosť potravín

  • Téma: mikroorganizmy
  • Téma: predikcia
  • Téma: riziková analýza
  • Téma: predikčné modely
  • Téma: prediktívna mikrobiológia

Bezpečnosť potravín /

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Hygiena distribúcie a predaja potravín /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Kapitoly zo zdravia a životného prostredia : amfenikoly /

Health safety aspects of foodstuffs /

Bezpečnosť potravín /

Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín /

Ochorenia z potravín /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Riziká pri produkcii potravín /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Chemie bez fobie /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /

Autor: Valík, Ľubomír

Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /

Aplikovaná mikrobiológia požívatín /

STN 56 0030: 1998, Stanovenie aktivity vody v požívatinách.

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Autor: Ačai, Pavel

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky