Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
Kdo klikne, koupí, lže nebo zemře : síla předpovědí pomocí prediktivní analytiky /
Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /
Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /
Mikrobiológia potravín /
Signál a šum : mnoho předpovědí selže, některé ne /
Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /
Špeciálna mikrobiológia. /
Mikrobiológia /
Mikrobiologické praktikum /
Aplikovaná mikrobiológia požívatín /
Mikrobiológia. 2. časť /
Mikrobiológia. 1. časť /
Mikrobiológia životného prostredia /
Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /
Mykotoxíny /
Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /
Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
STN EN ISO 22174: 2025 (56 0110), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Polymerázová reťazová reakcia (PCR) na dôkaz a kvantifikáciu mikroorganizmov. Všeobecné požiadavky a definície (ISO 22174: 2024).
Bezpečnosť potravín /
Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Hygiena distribúcie a predaja potravín /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Kapitoly zo zdravia a životného prostredia : amfenikoly /
Health safety aspects of foodstuffs /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Ochorenia z potravín /
Riziká pri produkcii potravín /
Chemie bez fobie /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /
STN 56 0030: 1998, Stanovenie aktivity vody v požívatinách.