Mikrobiológia potravín /
Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /
Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /
Špeciálna mikrobiológia. /
Mikrobiológia. 1. časť /
Mikrobiológia. 2. časť /
Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /
Chémia potravín /
Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /
Mikrobiológia /
Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /
Environmentálna mikrobiológia /
Chemie potravin /
Lekárska mikrobiológia /
Všeobecná mikrobiológia /
Mikrobiológia. /
Mykotoxíny /
Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /
Mykocenóza pšenice /
Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Mykológia /
Obrazový atlas mikroskopických vláknitých húb /
Introduction to food mycology /
Strojové dojenie kráv a kvalita mlieka /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /
Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /
Vplyv leptínu na vybrané jatočné ukazovatele ošípaných a hovädzieho dobytka /
Introduction to systematic bacteriology /
Základy taxonómie baktérií /
Rastlinné produkty pri prevencii a v liečbe ochorení ľudí /