Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Mikrobiológia potravín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Špeciálna mikrobiológia. /

Mikrobiológia. 1. časť /

Mikrobiológia. 2. časť /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Chémia potravín /

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /

Environmentálna mikrobiológia /

Mikrobiológia. 2. časť /

Mikrobiológia. 1. časť /

Chemie potravin /

Lekárska mikrobiológia /

Všeobecná mikrobiológia /

Mikrobiológia. /

Téma: potravinárska mikrobiológia

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Vláknité mikromycety(plísně), mykotoxiny a zdraví člověka /

Mykotoxíny /

Mikrobiológia potravín /

Experimenty v chemickom a potravinárskom laboratóriu /

Mikrobiológia potravín /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Mikrobiológia potravín /

Autor: Tančinová, Dana

Mykocenóza pšenice /

Úvod do potravinárskej mykológie : kĺúč na identifikáciu potravinársky významných vláknitých mikroskopických húb /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Mykológia /

Obrazový atlas mikroskopických vláknitých húb /

Introduction to food mycology /

Mikrobiológia. 2. časť /

Mikrobiológia potravín /

Mikrobiológia. 1. časť /

Mykológia /

Mikrobiológia potravín /

Chémia potravín /

Chémia potravín /

Mikrobiológia potravín /

Mykológia /

Strojové dojenie kráv a kvalita mlieka /

Autor: Kačániová, Miroslava

  • Autor: Felšöciová, Adriana
  • Autor: Mašková, Zuzana

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /

Prediktívna mikrobiológia v potravinárstve /

Význam probiotík a ich vplyv na mikroflóru gastrointestinálneho traktu hydiny : vedecká monografia /

Vplyv leptínu na vybrané jatočné ukazovatele ošípaných a hovädzieho dobytka /

Introduction to systematic bacteriology /

Základy taxonómie baktérií /

Mikrobiológia potravín /

Rastlinné produkty pri prevencii a v liečbe ochorení ľudí /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky