Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /

Ochorenia z potravín /

Bezpečnosť a kontrola potravín /

Bezpečnosť a hygiena potravín /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Ochorenia z potravín /

Is it safe to eat? : enjoy eating and minimize food risks /

Detecting foreign bodies in food /

Limity cizorodých látek v potravinách, vodě a ovzduší.

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Selén ako biogénny prvok /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Riziká pri produkcii potravín /

Zelenina vo výžive a jej rozikové faktory /

Všeobecná hygiena potravín /

Hygiene in food processing /

Health safety aspects of foodstuffs /

Riziká pri produkcii potravín /

Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /

Hygiena potravín /

Hygiena potravín /

Téma: mikrobiológia

Mikrobiológia 2 pre stredné odborné školy potravinárske /

Mikrobiológia 1 pre stredné odborné školy potravinárske /

Laboratórny manuál k predmetu mikrobiológia /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Príručka na praktické cvičenia z mikrobiológie : protokoly /

Príručka na praktické cvičenia z mikrobiológie : teoretický úvod /

Medizinische Mikrobiologie : eine Einführung /

Stručný mikrobiologický výkladový slovník s anglickými ekvivalenty /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Ekologie mikroorganismů : ilustrovaný lexikon biologie, ekologie a patogenity mikroorganismů /

Mikrobiologické praktikum /

Príručka na praktické cvičenia z mikrobiológie : protokoly /

China syndrome : the true story of the 21st century´s first great epidemic /

Review of medical microbiology and immunology /

Louis Pasteur : přemožitel neviditelných dravců /

Practical microbiology : laboratory manual and workbook /

Mikrobiológia I. : pre chemické študijné odbory /

Mikrobiológia /

Mikrobiologická diagnostika : pôvodcov infekčných ochorení pre študentov medicíny /

Téma: kontaminácia potravín

  • Téma: potravinová bezpečnosť
  • Téma: hygiena potravín
  • Téma: patogénne mikroorganizmy

Zelenina vo výžive a jej rozikové faktory /

STN EN 1388-1: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 1 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z keramických výrobkov

STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov

Ochorenia z potravín /

Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /

Ochorenia z potravín /

Limity cizorodých látek v potravinách, vodě a ovzduší.

Detecting foreign bodies in food /

Is it safe to eat? : enjoy eating and minimize food risks /

Ochorenia z potravín /

Autor: Valík, Ľubomír

Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /

Aplikovaná mikrobiológia požívatín /

STN 56 0030: 1998, Stanovenie aktivity vody v požívatinách.

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Laboratórium z mikrobiológie potravín : skriptá na cvičenia /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Autor: Prachar, Viktor

Pôvodcovia ochorení z poživatín a minimalizácia ich rizika /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky