Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /
Technológia 2 : pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /
Technológia 1 : pre 1. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia pre 3. ročník SPŠ potravinárskych. Časť 1 /
Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Recepty z chalúpky : varíme s láskou a chutne /
Krížovky so skvelými receptami : veľké písmená /
Vasárnap az asztalon : a Vasárnap recepteskönyve ; [az olvasók legjobb receptjei Héger Rudolffal /
Poklady slovenskej kuchyne : Bratislava, Záhorie, Podunajsko /
Poklady slovenskej kuchyne : dolné Považie, stredné Považie, horné Považie /
MasterChef : denník víťaza /
Pečeme s dětmi /
Děti v kuchyni /
Večere : všetky recepty do 30 minút /
Poklady slovenskej kuchyne : Dolná Nitra, horná Nitra, Tekov /
Bryndza : recepty z Nového času /
Veľká domáca kuchárka /
Veľká domáca kuchárka. 2 /
Recepty zo života. 27, Uvarené do 30 minút /
Recepty zo života. 25, Moderná slovenská kuchárka /
Babičkina špajza nad zlato /
Navarme si zdravie : to najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete /
Recepty zo života. 26, Mamičkina kuchyňa /
U stolu s paní M.D. Rettigovou /
Babičkina kuchyňa /
Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /
Potraviny a nápoje pre stredné odborné učilištia, 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba. 1 /
Technológia spracovania cereálií /
Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /
Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /
Úprava potravín a stravovanie /
Základy potravinárskych technológii. I. časť/
Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník štúdijného odboru kuchár /
Technológia 1 pre 1. ročník študijného odboru kuchár /
Biológia pre gymnáziá : praktické cvičenia a seminár I /
Zdravoveda 4 pre 4. ročník študijného odboru kozmetik /
Természetismeret az alapiskola 1. osztálya számára /
Služby cestovného ruchu I /
Prírodoveda 1 pre 1. ročník základnej školy /
Természetismeret 1 az alapiskola 1. osztálya számára /
Slovenský jazyk pre 3. ročník stredných škôl s vyučovacím jazykom maďarským /
Služby cestovného ruchu. I /
Služby cestovného ruchu. II /
Tekvica na našom stole /
Bratislava /
Stolovanie II /
Stolovanie I /
Služby cestovného ruchu II /
Slovenský jazyk pre 2. ročník stredných škôl s vyučovacím jazykom maďarským /