Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Toksykologia żywności /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Toksykologia żywności /

Toksykologia współczesna /

Toksykologia kliniczna /

Zamrażanie żywności /

Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego /

Metody badania żywności : według norm ustanowionych do dnia 1 stycznia 1962 r. /

Pesticídy a toxicita prostredia /

Warunki zdrowotne żywności i żywienia : ustawodawstwo-komentarze /

Nowe metody zagęszczania i suszenia żywności : materiały z Sympozjum zorganizowanego przez IUFoST /

Babie leto. /

Rudý Blitzkrieg. : Září 1939 sovětská tanková vojska v Polsku. /

Trista let : stichi /

Frozen ground: Role of the OSCE in protracted counflicts : rekommendations for Slovak OSCE Chairmanship /

Snížení ztrát u skladovaného ovoce a zeleniny použitím chladu a tepla : studijní zpráva /

Rostlinná výroba. 3 /

Příběhy od Zlaté říčky /

Polykratův prsten : dobrodružné příběhy z dávných časů /

Jewish inscriptions in Hungary : from the 3rd century to 1686 /

Úvod do štúdia nemeckého jazyka /

Automobilem do zahraničí : jazykový průvodce /

Osivo a sadba /

Autor: Nikonorow, Maksym 1913-1985

Toksykologia żywności /

Pesticídy a toxicita prostredia /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky