Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego /

Zamrażanie żywności /

Toksykologia żywności /

Przyrostki obcego pochodzenia w jezyku serbochorwackim /

Jakość produktów pochodzenia roślinnego /

Metody badania żywności : według norm ustanowionych do dnia 1 stycznia 1962 r. /

Warunki zdrowotne żywności i żywienia : ustawodawstwo-komentarze /

Aspiracje wielkomieskiej młodziezy robotniczej pochodzenia wiejskego /

Mikrobiológia /

Nowe metody zagęszczania i suszenia żywności : materiały z Sympozjum zorganizowanego przez IUFoST /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia /

Mikrobiológia. /

Mikrobiológia.

Mikrobiológia. /

Mikrobiológia. /

Mikrobiológia. 2. časť /

Mikrobiológia. 1. časť /

Mikrobiológia

Autor: Zaleski, Stanisław J.

Mikrobiologia żywności pochodzenia zwierzęcego /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky