Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Chimija i technologija iskusstvennych volokon.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Chimija i technologija iskusstvennych volokon.

Technologija iskusstvennych volokon.

Chimija i technologija iskusstvennych volokon. Sbornik.

Mašiny i apparaty proizvodstva iskusstvennych volokon.

Chimija iskusstvennych smol.

Osnovy chimii i technologii proizvodstva chimičeskich volokon tom 2. Proizvodstvo sintetičeskich volokon.

Chimija celljulozy i jeje sputnikov.

Osnovy chimii i technologii proizvodstva chimičeskich volokon tom 1. Obščije principy i proizvodstva ...

Chimija i technologija poliformaľdegida.

Chimija i technologija ugľa.

Chimija i technologija pigmentov.

Chimija i technologija šlakoportlandcementa.

Chimija i technologija izvesti.

Chimija i technologija glinozema /

Chimija i technologija silikatov /

Chimija i chimičeskaja technologija /

Chimija i technologija udobrenij /

Chimija i chimičeskaja technologija

Chimija i technologija propilena.

Chimija i technologija vody.

Chimija i technologija krachmala.

Autor: Rogovin, Z. A.

Novyje celľuloznyje materialy.

Chimija i technologija iskusstvennych volokon.

Chimija celljulozy i jeje sputnikov.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky