Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Skip to content Forgot Password
VuFind
  • 0 items (Full)
  • Sign up
  • Log Out
  • Institutional Login
  • Studyroom
    • Book studyroom
    • American Center
    • Serial studyroom
    • Germen Library
    • Studyroom Main Hall
    • Regional publication
    • Rare and old books
  • Digital collection
    • Books
    • Newspapers
    • E-book
    • Records
  • Language
    • Slovenčina
    • English
Advanced
  • Channels
  • Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok :
Search for more channels:

Similar Items: Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok :

Cesnak a cibuľa. : Ich použitie v jedlách z celého sveta. /

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Cibuľový receptár.

Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 1 /

Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 2 /

Nutričná epidemiológia /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Nutričná epidemiológia /

Potraviny a výživa I. /

Potraviny a výživa. I /

Výživná a technologická kvalita rastlinných produktov a ich potravinárske využitie /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 2. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 1. diel /

Česnek a cibule a jejich použití v kuchyních celého světa. /

Topic: cibuľa kuchynská

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Topic: polyfenoly

  • Topic: antioxidanty
  • Topic: nutričná hodnota potravín
  • Topic: odrody rastlín

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 1 /

Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 2 /

Author: Bystrická, Judita

Laboratórne postupy z organickej chémie /

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Chémia potravín /

Author: Musilová, Janette, 1965-

  • Author: Kavalcová, Petra

Chémia : učebnica pre vysoké školy s nechemickým zameraním /

Chemická toxikológia /

Organická chémia /

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Chémia potravín /

Environmentálna chémia : environmentálne problémy v biosfére /

Chémia potravín /

Environmentálna biotechnológia /

Bioanorganická chémia /

Návody na laboratórne cvičenia z organickej chémie /

Chémia : učebnica pre vysoké školy s nechemickým zameraním /

Organická chémia /

Všeobecná chémia /


Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

More opac

  • Historical fonds
  • Bibliography
  • Online name card catalog

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs