Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: spoľahlivosť konštrukcií
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: spoľahlivosť konštrukcií
  • Channels
  • Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok :
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok :

Cesnak a cibuľa. : Ich použitie v jedlách z celého sveta. /

Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /

Cibuľový receptár.

Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 1 /

Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 2 /

Nutričná epidemiológia /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Nutričná epidemiológia /

Potraviny a výživa I. /

Potraviny a výživa. I /

Výživná a technologická kvalita rastlinných produktov a ich potravinárske využitie /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 2. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 1. diel /

Česnek a cibule a jejich použití v kuchyních celého světa. /

Téma: cibuľa kuchynská

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Téma: polyfenoly

  • Téma: antioxidanty
  • Téma: nutričná hodnota potravín
  • Téma: odrody rastlín

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 1 /

Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 2 /

Autor: Bystrická, Judita

Laboratórne postupy z organickej chémie /

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Chémia potravín /

Autor: Musilová, Janette, 1965-

  • Autor: Kavalcová, Petra

Chémia : učebnica pre vysoké školy s nechemickým zameraním /

Chemická toxikológia /

Organická chémia /

Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /

Chémia potravín /

Environmentálna chémia : environmentálne problémy v biosfére /

Chémia potravín /

Environmentálna biotechnológia /

Bioanorganická chémia /

Návody na laboratórne cvičenia z organickej chémie /

Chémia : učebnica pre vysoké školy s nechemickým zameraním /

Organická chémia /

Všeobecná chémia /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky