Cesnak a cibuľa. : Ich použitie v jedlách z celého sveta. /
Obilniny - významný zdroj antioxidačných látok /
Cibuľový receptár.
Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 1 /
Polyphenols Communications 2000 : XXth international conference on polyphenols : Fresing-Weihenstephan (Germany), September 11-15, 2000. Volume 2 /
Nutričná epidemiológia /
Potraviny a výživa. II /
Potraviny a výživa. I /
Potraviny a výživa I. /
Výživná a technologická kvalita rastlinných produktov a ich potravinárske využitie /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 2. diel /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 1. diel /
Česnek a cibule a jejich použití v kuchyních celého světa. /
Cibuľa kuchynská (Allium cepa L.) - zdroj bioaktívnych látok : vedecká monografia /
Laboratórne postupy z organickej chémie /
Chémia potravín /
Chémia : učebnica pre vysoké školy s nechemickým zameraním /
Chemická toxikológia /
Organická chémia /
Environmentálna chémia : environmentálne problémy v biosfére /
Environmentálna biotechnológia /
Bioanorganická chémia /
Návody na laboratórne cvičenia z organickej chémie /
Všeobecná chémia /