Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania : pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Úvod do ekonomiky a organizácie spoločného stravovania pre 2. roč. stredných škôl spoločného stravovania : pomocný učebný text ... /
Ekonomika a organizácia verejného stravovania pre 1. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl spoločného stravovania, učebný odbor 125-01/2 - prevádzka a ekonomika spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia pre 4. ročník stredných škôl spoločného stravovania.
Ekonomika a organizácia pre 3. ročník stredných škôl spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 2. ročník stredných škôl pre pracujúcich : študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Ekonomika, organizácia a plánovanie spoločného stravovania. 1. časť /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich - študijný smer prevádzka spoločného stravovania /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 3. ročník stredných škôl pre pracujúcich : študijný odbor prevádzka spoločného stravovania.
Ekonomika spoločného stravovania /
Ekonomika spoločného stravovania : praktikum /
Ekonomika spoločného stravovania : vybrané kapitoly /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. ročník stredných odborných učilíšť, štúdium popri zamestnaní, študijný odbor prevádzka spoločného stravovania /
Ekonomika a riadenie spoločného stravovania. /
Ekonomika a organizácia spoločného stravovania pre 1. a 2. ročník stredných odborných učilíšť : študijný odbor čašník, servírka /
Potraviny a nápoje 2 pre stredné odborné učilištia 3. a 4. ročník študijného odboru čašník, servírka ... /
Výživa pro 3. a 4. ročník středních odborných učilišť studijní obor čišnik - servírka /
Potraviny a nápoje 1 pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba /
Zelenina a ovocie v našej kuchyni : 463 osvedčených predpisov /
Potravinárska chémia : učebný text pre zdravotnícke školy, odbor diétnych sestier /
Čítanie o správnej výžive '78 : 19. ročník /
Nauka o výživě pro 2. a 3. ročník odborných učilišť a učňovských škol : učební obor 1551-kuchař a 1553-kuchař a číšník /
Potraviny a nápoje 1, pre stredné odborné učilištia 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba /
Potraviny a nápoje : pre 1., 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebné odbory kuchár, čašník, servírka /
Komplexná výrobková koncepcia hydinových jedál pre školské stravovanie /
Zborník 5. konferencie Slovenskej spoločnosti pre racionálnu výživu o školskom stravovaní : Tatranská Lomnica november 1974 /
Čítanie o správnej výžive '81 : 22. ročník /
Tendencie vo vývoji racionalizácie výživy : (závěrečná správa) /
Potraviny a nápoje pre 1., 2. a 3. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor 63-73-4,2 kuchár, čašník, kuchárka, čašnička a pre 1. a 2. ročník odborných učilíšť a učňovských škôl, učebný odbor 63-72-2 čašník, servírka /
Čítanie o správnej výžive '79 : 20. ročník /
Ekonomika a organizácia pre 2. ročník stredných škol spoločného stravovania /
Závodné jedálne /
Čítanie o správnej výžive’ 80.