Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
Zrušiť filtre
Doporučené témy: identifikácia osôb
Zrušiť filtre
Zobraziť filtre (1)
Doporučené témy: identifikácia osôb
  • Channels
  • Zmrazené maso. Část I. Zmrazené výrobní maso.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Zmrazené maso. Část I. Zmrazené výrobní maso.

Zmrazené zemné konštrukcie : projektovo-technologický podklad /

Zmrazené potraviny : ich používanie v domácnostiach a organizáciach spoločného stravovania /

Zmrazené potraviny : příspěvek k řešení problému 19.01.02 výzkumného plánu Výživa /

Maso /

Zmrazené potraviny - minutky moderní kuchyně.

Mäso : kuchárska kniha /

Mäso : vtedy na východe /

Zmrazené a chlazené potraviny v prodejně /

Zmrazené potraviny v průmyslu a domácnosti /

Vepřové maso /

Mleté maso.

Kupujeme maso /

Vepřové maso /

Hovězí maso /

Nejezte maso!

Maso : tradiční i neznámá jídla z masa /

Sójové maso : 95 předpisů /

Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti /

Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti /

Mäso a divina /

Autor: Richtr, Zdeněk

Zmrazené maso. Část I. Zmrazené výrobní maso.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky