Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Proizvodstvo kirpiča i čerepicy.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Proizvodstvo kirpiča i čerepicy.

Peredovyje metody izgotovlenija kirpiča i čerepicy /

Kratkij spravočnik po proizvodstvu kirpiča i čerepicy.

Proizvodstvo kirpiča.

Proizvodstvo kirpiča plastičeskim sposobom /

Proizvodstvo pečnych izrazcov /

Proizvodstvo glinjanogo stroitel´nogo kirpiča : učebnoje posobije dlja kursov techminimuma rabočich kirpičnoj promyšlennosti /

Skorostnaja suška kirpiča - syrga /

Skorostnoj obžig kirpiča /

Moj opyt perevozki kirpiča paketami.

Puti povyšenija effektivnosti proizvodstva kirpiča /

Vysokije sjemy kirpica na bolsich kolcevyc

Aľbom čertežej kontejnerov dľa kirpiča i šlakobetonnych kamnej.

Prisposoblenija dľa ulučšenija proizvodstva kirpiča. Vyp. 69.

Analiz raboty kol´cevych pečej po obžigu kirpiča /

Proizvodstvo syromiati /

Saža, svojstva, proizvodstvo i primenenije.

Proizvodstvo izvesti.

Proizvodstvo kisloroda.

Proizvodstvo radioapparatury.

Proizvodstvo avtokorda.

Autor: Sagalatov, V. V.

Výroba cihel a tašek : určeno středním technickým kádrům a mistrům cihlářského průmyslu /

Proizvodstvo pečnych izrazcov /

Proizvodstvo kirpiča i čerepicy.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky