Degustácia medu : senzorická analýza a rozmanité využitie metódy hodnotenia kvality medu /
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Ochorenia z potravín /
Marketing včelieho medu /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? /
Cesty medu /
Riziká pri produkcii potravín /
Bezpečnosť potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Senzorická analýza potravín /
Potraviny a výživa. I /
Potraviny a výživa. II /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Legislatíva potravín a krmív /
Nápoje s medom /
Babičkina kniha o mede /
Pečieme a varíme s medom /
Med : zázračný lék /
Med /
Med československý : vlastnosti a složení u porovnání s medem jiných zemí /
Mlieko a med pre naše zdravie : nájdi si svojho mliekara a včelára.
Kniha o mede : história, liečiteľstvo, kozmetika, gastronómia, tradícia, produkty /
Liečivý med : zázrak pre zdravie /
Liečba medom a inými včelími produktami /
Chyby medu a falšovanie medu /
Elixír zdravia zvaný med : 66 otázok o mede a jeho súvislostiach /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /
Selén ako biogénny prvok /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /
Food blog Slovakia /