Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Technologija konservirovanija plodov i ovoščej.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Technologija konservirovanija plodov i ovoščej.

Technologija suški kartofeľa, ovoščej i plodov.

Tovarovedenije plodov i ovoščej.

Biochimija plodov i ovoščej : immunitet i pokoj kartofel´a, plodov i ovoščej.

Promýšlennoje zamoraživanije plodov i ovoščej.

Osnovy biochimii plodov i ovoščej /

Teplofizičeskije charakteristiki kartofelja, ovoščej i plodov.

Chranenije i pererabotka plodov i ovoščej.

Biochimija plodov i ovoščej. Sbornik 4.

Biochimija plodov i ovoščej. Sbornik 6.

Biochimija plodov i ovoščej. Sbornik III.

Biochimija plodov i ovoščej. Sbornik 7.

Praktika chranenija plodov i ovoščej v leďjanych skladach.

Metody konservirovanija anatomičeskich preparatov.

Naučnyje osnovy konservirovanija zelenych kormov.

Morfologija i ekologija plodov /

Pektinovyje veščestva plodov /

Dadim strane boľše kartofeľa i ovoščej.

Plodové zeleniny : pěstování a kuchyňská úprava /

Fiziko-chimičeskije osnovy solenija i kvašenija ovoščej.

Boľše plodov, jagod i vinograda.

Autor: Fan-Jung, A. F.

Proizvodstvo ovoščnych zakusočnych konservov.

Technologija konservirovanija plodov i ovoščej.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky