Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Perspektivy biochimičeskich issledovanij.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Perspektivy biochimičeskich issledovanij.

Energetika biochimičeskich reakcij /

Kinetika biochimičeskich procesov /

Modelirovanije biochimičeskich reaktorov.

Biotermodinamika. Izučenije ravnovesnych biochimičeskich processov.

Antibiotiki kak ingibitory biochimičeskich processov.

Spravočnik perevodčika biochimičeskich tekstov s russkogo jazyka na anglijskij /

Itogi i perspektivy issledovanij razvitija rastenij.

Ekologija i energetika biochimičeskich processov prevraščenia organičeskogo veščestva počv /

Primenenije EVM v chimičeskich i biochimičeskich issledovanijach. Tom 1.

Eksperimental´naja streptokokkovaja infekcija. Osnovy itogi i perspektivy issledovanij /

Perspektívy.

Sovremennaja nauka i filosofija. Puti fundamental´nych issledovanij i perspektivy filosofii.

Ekonomika proizvodstvennych issledovanij.

Issledovanije gidrouzlov.

Issledovanije nedostupnogo /

Issledovanije galaktik /

Staticeskoje issledovanije.

Issledovanije pamjati /

Perspektivy razvitija metallovedenija

Perspektivy razvitija televidenija.

Autor: Tooze, J.

Perspektivy biochimičeskich issledovanij.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky