Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Ochorenia z potravín /
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Ochorenia z potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Všeobecná hygiena a analýza potravín /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Chémia potravín /

Riziká pri produkcii potravín /

Chyby medu a falšovanie medu /

Všeobecná hygiena potravín /

Senzorická analýza potravín /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Potraviny a výživa. I /

Legislatíva potravín a krmív /

Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /

Ochorenia z potravín /

Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? /

Téma: kvalita potravín

Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /

Metódy mikrobiologického skúšania potravín /

Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Potraviny a výživa. II /

Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /

Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /

Selén ako biogénny prvok /

Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /

Bezpečnosť potravín /

Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /

Potraviny a výživa. I /

Food blog Slovakia /

Potraviny a výživa. I /

Potraviny a výživa. II /

Téma: bezpečnosť potravín

  • Téma: kontaminácia potravín
  • Téma: hygiena potravín
  • Téma: alimentárne infekcie
  • Téma: alimentárne intoxikácie
  • Téma: food quality
  • Téma: food safety
  • Téma: food contaminantion
  • Téma: food hygiene
  • Téma: food-borne infections
  • Téma: food poisoning

Bezpečnosť potravín /

Akreditácia a certifikácia v potravinárstve /

Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /

Hygiena distribúcie a predaja potravín /

Nakupujte hlavou, varte srdcom /

Kapitoly zo zdravia a životného prostredia : amfenikoly /

Health safety aspects of foodstuffs /

Bezpečnosť potravín /

Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /

Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín /

Ochorenia z potravín /

Prediktívna potravinárska mikrobiológia a hodnotenie rizika : príklady a úlohy /

Riziká pri produkcii potravín /

Prediktívna mikrobiológia a mikrobiologické hodnotenie rizika /

Chemie bez fobie /

Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /

Xenobiotiká v mlieku a mliečnych produktoch prežúvavcov z rôznych oblastí Slovenska /

Autor: Golian, Jozef, 1968-

Bezpečnosť potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Ochorenia z potravín /

Základy spracovania a výroby produktov z obilnín, mäsa, mlieka, zeleniny a ovocia /

Legislatíva a kontrola potravín /

Laboratórne analýzy z hygieny potravín /

Všeobecná hygiena potravín /

Zdravotná bezpečnosť potravín /

Odporúčania pre stravovanie a výživu u dospelých /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 2. diel /

Potravinová a nutričná gramotnosť. 1. diel /

Ochorenia z potravín /

Autor: Zeleňáková, Lucia

Ochorenia z potravín /

Hygiena výživy a stravovania /

Príručka správnej výrobnej praxe pre zariadenia spoločného stravovania /

Ochorenia z potravín /

Aplikácia ELISA testov na detekciu falšovania mlieka a syrov /


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky