Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Proizvodstvo krachmaloproduktov iz kartofeľa.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Proizvodstvo krachmaloproduktov iz kartofeľa.

Techno-chimičeskij kontroľ i učet proizvodstva krachmaloproduktov iz kukuruzy.

Rak kartofeľa.

Letňaja posadka kartofeľa.

Opredeliteľ rakoustojčivych sortov kartofeľa.

Bolezni i vrediteli kartofeľa /

Bolezni vyroždenija kartofeľa v SSSR.

Technologija suški kartofeľa, ovoščej i plodov.

Gribnyje, virusnyje i bakteriaľnyje bolezni kartofeľa.

Predochranenije sarogo očščennogo kartofeľa ot potemnenija.

Dadim strane boľše kartofeľa i ovoščej.

Proizvodstvo izdelij iz titanovych poroškov.

Kak my dobilis vysokich urožajev ovoščej i kartofeľa.

Steblevaja Nematoda, kartofeľa i mery borby s nej.

Proizvodstvo izdelij širokogo potreblenija iz drevesiny.

Proizvodstvo listov iz aľuminijevych splavov.

Proizvodstvo drožžej iz nepiščevogo syrja.

Proizvodstvo polufabrikatov iz aľuminijevych splavov.

Proizvodstvo profilej iz aľuminijevych splavov.

Proizvodstvo izdelij iz plastičeskich mass.

Proizvodstvo otlivok iz stali : učebnik dlja studentov vuzov /

Autor: Marker, V. E.

Proizvodstvo krachmaloproduktov iz kartofeľa.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky