Similar Items: STN EN ISO 22000: 2019 (56 0301), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2018).
STN EN ISO 22000 (56 0301) Systémy manažérstva bezpečnosti potravín : požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca (ISO 22000: 2005).
STN EN ISO 22000/A1: 2025 (56 0301), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na organizácie potravinárskeho reťazca. Zmena A1: Opatrenia súvisiace so zmenou klímy (ISO 22000: 2018/Amd 1: 2024).
STN ISO 22004: 2016 [neplatná] (56 0302), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
STN P ISO/TS 22004: 2007 (56 0302), Systémy manažerstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
Katalog fotografičeskich, fotovizual'nych i fotokrasnych veličin 22000 zvezd /
STN P ISO/TS 22003: 2016 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 21528-1: 2019 (56 0096), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 1 Dôkaz baktérií čeľade Enterobacteriaceae (ISO 21528-1: 2017)
STN EN ISO 21528-2: 2019 (56 0096), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií čeľade Enterobacteriaceae Časť 2 Metóda počítania kolónií (ISO 21528-2: 2017, opravená verzia 2018-06-01)
STN EN ISO 4833-1: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 1 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C zalievaním inokula (ISO 4833-1: 2013
STN EN ISO 4833-2: 2014 (56 0083), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov Časť 2 Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média (ISO 4833-2: 2013)
STN EN ISO 19011: 2019 (01 0330), Návod na auditovanie systémov manažérstva (ISO 19011: 2018).
STN EN ISO 6579-1: 2018 (56 0088), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz, stanovenie počtu a sérotypizáciu baktérií rodu Salmonella Časť 1 Dôkaz Salmonella sp. (ISO 6579-1: 2017)
STN EN ISO 11290-1: 2019 (56 0101), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií Listeria monocytogenes a iných druhov Listeria Časť 1 Metóda dôkazu (ISO 11290-1: 2017)
STN EN ISO 11290-2: 2019 (56 0101), Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na dôkaz a stanovenie počtu baktérií Listeria monocytogenes a iných druhov Listeria Časť 2 Metóda stanovenia počtu (ISO 11290-2: 2017)
STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby
STN P ISO/TS 22002-3: 2013 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 3 Poľnohospodárstvo
STN P ISO/TS 22002-1: 2010 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 1 Výroba potravín
Slovník bezpečnosti potravín /
STN ISO 45001: 2018 (83 3000), Systémy manažérstva bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci. Požiadavky s návodom na používanie.
Author: Kerekréty, Jozef
STN P ISO/TS 22004: 2007 (56 0302), Systémy manažerstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby
STN ISO 4121: 2012 (56 0056), Senzorická analýza. Návod na používanie kvantitatívnych stupníc odpovedí.
STN ISO 5496: 2012 (56 0057), Senzorická analýza. Metodika. Úvodné zaškolenie a výcvik posudzovateľov v zisťovaní a rozpoznávaní pachov.
STN ISO 8586: 2013 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov.
STN P ISO/TS 22002-3: 2013 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 3 Poľnohospodárstvo
STN EN ISO 8589: 2010 (56 0036), Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk (ISO 8589: 2007).
STN P ISO/TS 22002-1: 2010 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 1 Výroba potravín
STN EN 13196: 2002 (56 0242), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkového obsahu oxidu siričitého destilačnou metódou.
HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /
STN EN ISO 8586: 2014 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov (ISO 8586: 2012).
STN P ISO/TS 22003: 2016 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 10399: 2011 (56 0039), Senzorická analýza. Metodika. Skúška duo-trio (ISO 10399: 2004).
STN EN ISO 13299: 2011 (56 0034), Senzorická analýza. Metodika. Všeobecný návod na určovanie senzorického profilu (ISO 13299: 2003).
STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 22005: 2007 (56 0304), Sledovateľnosť v krmivárskom a potravinárskom reťazci. Všeobecné zásady a základné požiadavky na systém a jeho implementáciu (ISO 22005: 2007).
STN EN ISO 5495: 2008 (56 0037), Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test (ISO 5495: 205 a ISO 5495: 2005/Cor. 1: 2006).
STN EN ISO 4120: 2008 (56 0038), Senzorická analýza. Metodika. Trojuholníkový test (ISO 4120: 2004).
STN EN 12396-3: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu Časť 3 Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda
STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov