STN EN ISO 658 (46 2322) Olejnaté semená : stanovenie obsahu nečistôt (ISO 658: 2002)
STN 46 2300-1, Olejnaté semená Časť 1 Spoločné ustanovenia
STN 46 2300-2, Olejnaté semená Časť 2 Semeno repky olejky
STN 46 2300-6, Olejnaté semená Časť 6 Semeno slnečnice
STN ISO 729: 1997 (46 2321), Olejnaté semená. Stanovenie kyslosti oleja.
STN 46 2300-3: 1994, Olejnaté semená Časť 3 Semeno maku (Mak)
STN 46 2300-4: 1994, Olejnaté semená Časť 4 Semeno horčice
STN 46 2300-5: 1994, Olejnaté semená Časť 5 Semeno ľanu
STN 46 2300-7: 1994, Olejnaté semená Časť 7 Semeno sóje
STN EN ISO 542: 1996 (46 2324), Olejnaté semená. Odber vzoriek.
STN EN ISO 659: 2009 (46 2320), Olejnaté semená. Stanovenie množstva oleja (Referenčná metóda) (ISO 659: 2009).
STN EN 665: 1998 (91 7828) Pružné dlážkoviny. Stanovenie vylučovania zmäkčovadiel.
STN ISO 562: 2002 (44 1366), Čierne uhlie a koks. Stanovenie prchavých látok.
Abecedný register - MDT 665 oleje, tuky, vosky. MDT 666 ...
Mezinárodní desetinné třídění (FID 419). Třídy 663/665. Techni...
STN EN ISO 664: 2008 (46 2323), Olejnaté semená. Úprava laboratórnej vzorky na analytickú vzorku (ISO 664: 2008).
STN EN ISO 11890-2: 2006 (67 3029), Náterové látky. Stanovenie obsahu prchavých organických látok (VOC) Časť 2 Plynovochromatografická metóda (ISO 11890-2: 2006)
STN EN ISO 11890-2: 2013 (67 3029), Náterové látky. Stanovenie obsahu prchavých organických látok (VOC) Časť 2 Plynovochromatografická metóda (ISO 11890-2: 2013)
STN EN ISO 11890-1: 2008 (67 3029), Náterové látky. Stanovenie obsahu prchavých organických látok (VOC) Časť 1 Diferenčná metóda (ISO 11890-1: 2007)
STN EN 15148: 2010 (65 7411), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu prchavých látok.
STN P ISO/TS 22004: 2007 (56 0302), Systémy manažerstva bezpečnosti potravín. Návod na používanie normy ISO 22000: 2005.
STN P ISO/TS 22002-2: 2014 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 2 Stravovacie služby
STN ISO 4121: 2012 (56 0056), Senzorická analýza. Návod na používanie kvantitatívnych stupníc odpovedí.
STN ISO 5496: 2012 (56 0057), Senzorická analýza. Metodika. Úvodné zaškolenie a výcvik posudzovateľov v zisťovaní a rozpoznávaní pachov.
STN ISO 8586: 2013 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov.
STN P ISO/TS 22002-3: 2013 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 3 Poľnohospodárstvo
STN EN ISO 8589: 2010 (56 0036), Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk (ISO 8589: 2007).
STN P ISO/TS 22002-1: 2010 (56 0305), Preventívne (prerekvizitné) programy bezpečnosti potravín Časť 1 Výroba potravín
STN EN 13196: 2002 (56 0242), Ovocné a zeleninové šťavy. Stanovenie celkového obsahu oxidu siričitého destilačnou metódou.
HACCP v praxi : pravidlá hygieny v stravovacích službách podľa požiadaviek EÚ /
STN EN ISO 8586: 2014 (56 0035), Senzorická analýza. Všeobecný návod na výber, výcvik a monitorovanie vybraných posudzovateľov a expertných senzorických posudzovateľov (ISO 8586: 2012).
STN P ISO/TS 22003: 2016 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikáciu systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 10399: 2011 (56 0039), Senzorická analýza. Metodika. Skúška duo-trio (ISO 10399: 2004).
STN EN ISO 13299: 2011 (56 0034), Senzorická analýza. Metodika. Všeobecný návod na určovanie senzorického profilu (ISO 13299: 2003).
STN P ISO/TS 22003: 2007 (56 0303), Systémy manažérstva bezpečnosti potravín. Požiadavky na orgány vykonávajúce audity a certifikácie systémov manažérstva bezpečnosti potravín.
STN EN ISO 22005: 2007 (56 0304), Sledovateľnosť v krmivárskom a potravinárskom reťazci. Všeobecné zásady a základné požiadavky na systém a jeho implementáciu (ISO 22005: 2007).
STN EN ISO 5495: 2008 (56 0037), Senzorická analýza. Metodika. Párový porovnávací test (ISO 5495: 205 a ISO 5495: 2005/Cor. 1: 2006).
STN EN ISO 4120: 2008 (56 0038), Senzorická analýza. Metodika. Trojuholníkový test (ISO 4120: 2004).
STN EN 12396-3: 2002 (56 0025), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí ditiokarbamátu a tiuramdisulfidu Časť 3 Xantogenátová UV spektrofotometrická metóda
STN EN 13191-1: 2002 (56 0026), Beztukové potraviny. Stanovenie rezíduí bromidov Časť 1 Stanovenie celkového obsahu bromidov ako anorganických bromidov