Bezpečnosť potravín /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Ochorenia z potravín : návody na cvičenia - repetitórium /
Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /
Ochorenia z potravín /
Potraviny a výživa. I /
Potraviny a výživa. II /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Fyzikálne vlastnosti potravín /
Riziká pri produkcii potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Legislatíva a kontrola potravín /
Zloženie potravín a potravinových surovín /
Chyby medu a falšovanie medu /
Potravinová a nutričná gramotnosť. 3. diel /
Krmení ptáků v zimě : pozorujeme, určujeme a správně krmíme /
Použitie pamajoránovej silice a probiotík pri produkcii kurčacieho mäsa /
Dobrůtky pro psy : [zdravé a lákavé pamlsky] /
Přírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 2, Využití látek pro ovlivnění fyziologických procesů hospodářských zvířat /
Nutričná charakteristika krmív /
Krmivá z geneticky modifikovaných plodín vo výžive zvierat : vedecká monografia /
Revitalizácia opustených trávnych porastov : metodická príručka /
Dietetické zásady skrmovania menejhodnotných hygienicky narušených a netradičných krmív /
Priemyselné krmivá : situačná a výhľadová správa. November 2003 /
Priemyselné krmivá : situačná a výhľadová správa k 31. 12. 2003 /
Vplyv fytoaditív na biochemické parametre ošípaných /
Konzervovanie a úprava krmív /
Kŕmenie neprežúvavcov /
Priemyselné krmivá : situačná a výhľadová správa k 31.12.2005 /
Priemyselné krmivá : situačná a výhľadová správa k 31.12.2004 /
Priemyselné krmivá : situačná a výhľadová správa k 30.6.2004 /
Priemyselné krmivá : situačná a výhľadová správa k 30.6.2005 /
Potreba živín a výživná hodnota krmív pre hydinu = Nutrient requirements and nutritive value of feeds for poultry /
Potreba živín pre ošípané /
Stanovení obsahu živin v krmných dávkách /
Hodnotenie surovín a potravín živočíšneho pôvodu /
Sprievodca svetom potravín : rady spotrebiteľom, na čo si dať pozor pri nakupovaní a manipulácii s potravinami /
Jatočná hodnota a topografická kvalita mäsa ošípaných plemena biela ušľachtilá /
Metódy mikrobiologického skúšania potravín /
Vyšetrenie zveri po ulovení : učebný text pre potreby poľovníkov /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Falšovatelia jedla : čo nám potravinárske koncerny klamú do tanierov /
Vyšetrenie zveri po ulovení - praktická príručka pre poľovníkov /
Selén ako biogénny prvok /
Hodnotenie a balenie surovín živočíšneho pôvodu /
Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch /
Výživové odporúčania pre dospelých počas pandémie spôsobenej ochorením COVID-19 /
Food blog Slovakia /
Verejné veterinárske lekárstvo : (vybrané kapitoly) /
Postup orgánov štátnej správy pri vybraných infekčných a parazitárnych ochoreniach /
Legislatíva potravín a krmív /
Právne základy pre prácu so zvieratami /
Šiesta desaťročnica Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach (1999-2009) /
Súdne veterinárske lekárstvo a prípady znaleckého dokazovania /