Senzorická analýza potravín /
Všeobecná hygiena potravín /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Riziká pri produkcii potravín /
Ochorenia z potravín /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Chyby medu a falšovanie medu /
Hygiena výživy a stravovania : návody na cvičenia - repetitórium /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /
Zloženie potravín a potravinových surovín /
Bezpečnosť potravín /
Hygiena potravín /
Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Vyměň chemii za jídlo* : víš, co obsahují tvoje oblíbené jogurty, kečupy, sušenky? /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /
Selén ako biogénny prvok /
Výživou ke zdraví /
Health safety aspects of foodstuffs /
STN EN 1388-1: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 1 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z keramických výrobkov
STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov
Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /
Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /
Súbor aproximačných nariadení vlády pre oblasť živočíšnych produktov. Doplnok č. 1
Potravinový kódex: Hlbokozmrazené potraviny a zmrazené potraviny. Potraviny ošetrené ionizujúcim žiarením. Zásady správnej hygienickej praxe
Chémia potravín /
STN P ENV 14166: 2002 (56 0064), Poživatiny. Stanovenie vitamínu B6 mikrobiologickou metódou.
STN EN ISO 13366-1: 2001 (57 0532), Mlieko. Stanovenie počtu somatických buniek Časť 1 Mikroskopická metóda (ISO 13366-1: 1997)
Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve II. : zborník vedeckých a odborných prác /
Chemické analýzy vo verejnom zdravotníctve I : zborník vedeckých a odborných prác /
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Proč pláčeme při krájení cibule? : plus 57 dalších otázek, které nás napadnou u jídla /
IV. Lov zveri a poľovnícke plánovanie /