Technológie výroby potravín živočíšneho pôvodu /
Chémia potravín /
Kvalita potravín živočíšneho pôvodu /
Všeobecná hygiena potravín /
Úradná kontrola potravín a produktov živočíšneho pôvodu /
Všeobecná hygiena a analýza potravín /
Zloženie potravín a potravinových surovín /
Superpotraviny : sousto za soustem ke zdraví /
Ochorenia z potravín /
Laboratórne analýzy z hygieny potravín /
Skladovanie a spracovanie potravín rastlinného pôvodu /
Zdravotná bezpečnosť potravín /
Základy potravinárskych technológii. I. časť/
Riziká pri produkcii potravín /
Chemie potravin /
Senzorická analýza potravín /
Bezpečnosť potravín /
Dopytovo-orientovaný výskum pre udržaťeľné a inovatívne potraviny Drive4SIFood : progresívne technológie pre potraviny s vysokou pridanou hodnotou a pozitívnym účinkom na ľudské zdravie s potenciálom aplikovateľnosti pre prax /
Bezpečnosť a hygiena potravín /
Bezpečnosť a kontrola potravín /
Hygiena potravín /
Kontrola pasterizácie mlieka s využitím aktivity alkalickej fosfatázy /
Nakupujte hlavou, varte srdcom /
Hygienické minimum pro pracovníky v konzervárnách /
Selén ako biogénny prvok /
Výživou ke zdraví /
Health safety aspects of foodstuffs /
STN EN 1388-1: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 1 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z keramických výrobkov
STN EN 1388-2: 2001 (72 5530), Materiály a predmety v styku s požívatinami. Kremičitanové povrchy Časť 2 Stanovenie uvoľňovania olova a kadmia z kremičitanových povrchov s výnimkou keramických výrobkov
Hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - repetitórium /
Hygiena výživy a stravovania : hygiena stravovacích služieb a zariadení : návody na cvičenia - praktické úlohy /
Senzometrika a IT v potravinárstve : návody na cvičenia PBL /
Správna výrobná prax v potravinárskom priemysle a službách a systém zabezpečenia kontroly hygieny potravín (HACCP). /
Súbor aproximačných nariadení vlády pre oblasť živočíšnych produktov. Doplnok č. 1
Potravinový kódex: Hlbokozmrazené potraviny a zmrazené potraviny. Potraviny ošetrené ionizujúcim žiarením. Zásady správnej hygienickej praxe
Food sciences & business studies : global - regional - local approach : Visegrad fund /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/2 /
Technológia : pre 1. ročník učebného odboru pekár/1 /
Potraviny a nápoje pre stredné odborné učilištia, 1. a 2. ročník študijného odboru čašník, servírka, 1. a 2. ročník učebného odboru kuchár-čašník, 1. ročník učebného odboru potravinárska výroba. 1 /
Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru pekár /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia spracovania cereálií /
Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba. 3. časť /
Techológia pre 1. ročník učebného odboru pekár. 2 /
Technológia mäsa. II., (Spracovanie mäsa) /
Úprava potravín a stravovanie /
Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Hygiena a technológia potravín rastlinného pôvodu a potravinárskych prísad /