Štátna vedecká knižnica v Košiciach - Hlavná 10, 042 30 Košice, tel. +421918245888, e-mail: svkk@svkk.sk Preskočiť na obsah Zabudol som heslo
VuFind
  • 0 položky (Plný)
  • Registrácia
  • Odhlásiť
  • Prihlásiť
  • Študovňa
    • Študovňa kníh
    • Americké centrum
    • Študovňa periodík
    • Nemecká knižnica
    • Hala služieb
    • Regionálna lieratúra
    • Historické fondy
  • Digitálna zbierka
    • Knihy
    • Noviny
    • E-knihy
    • Platne, CD
  • Jazyk
    • Slovenčina
    • English
Pokročilý
  • Channels
  • Vakuumsublimacionnaja suška piščenych produktov. Osnovy teorii, rasčet i optimalizacija.
Vyhľadať ďalšie pohľady:

Podobné jednotky: Vakuumsublimacionnaja suška piščenych produktov. Osnovy teorii, rasčet i optimalizacija.

Suška piščevych produktov.

Suška produktov obogaščenija ugľa.

Suška produktov mikrobiologičeskogo proizvodstva /

Praktičeskaja optimalizacija /

Sublimacionnaja suška piščevych produktov rastiteľnogo proischoždenija /

Suška produktov obogaščenija ugľa v zarubežnoj praktike /

Optimalizacija raskroja prokata /

Optimalizacija perspektivnogo planirovanija /

Optimalizacija prokatnogo proizvodstva /

Optimalizacija nepreryvnogo proizvodstva /

Suška ogneuporov.

Suška štukaturki.

Suška raspylenijem.

Molekuľarnaja suška.

Optimalizacija bol´šich sistem /

Optimalizacija rezimov dalnego transporta

Osnovy spektraľnoj teorii i rasčet cepej s peremennymi parametrami.

Optimalizacija processov i parametrov v go

Sistemnoje modelirovanije i optimalizacija v ekonomike /

Optimalizacija nadežnosti elektro-energetičeskich sistem /

Autor: Kamovnikov, Boris Petrovič

Vakuumsublimacionnaja suška piščenych produktov. Osnovy teorii, rasčet i optimalizacija.


Možnosti vyhľadávania

  • História vyhľadávaní
  • Pokročilé vyhľadávania

Objavte viac

  • Prechádzanie katalógu
  • Abecedné prechádzanie
  • Grafické prechádzanie katalógu
  • Nové tituly v katalógu

Viac katalógov

  • Historické fondy
  • Bibliografia
  • Online menný lístkový katalóg

Hľadáte pomoc?

  • Tipy pre vyhľadávanie
  • Často kladené otázky