Technológia prípravy pokrmov : pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia prípravy pokrmov : pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia prípravy pokrmov 1 : pre učebné odbory kuchár, kuchárka pracovník gastronómii pracovníčka v gastronómii čašník, servírka /
Bezpečnosť pokrmov pripravených metódou sous vide /
Trojlístok z receptárov Račieho klubu /
Lenivá kuchárka : jednoduché recepty pre každého /
Gizka radí: varte doma : obľúbené recepty známej svokry /
Mňam! /
Varíme podľa ročných období : [100 receptov na jedlá z čerstvých surovín] /
Medzinárodná kuchárka /
Šmak /
100+4 Jánošíkove dobroty : zdravo - chutne - lacno /
Na víne je kuchár! : šmakovné vínne recepisy ze Svatého Jura /
Afrodiziaká v slovenskej kuchyni : recepty pre zamilovaných /
Raňajková Biblia : [100+ obľúbených receptov, s ktorými je radosť začať deň] /
Vatikánska kuchárka : [500 rokov klasických receptov, exkluzívne fotografie a príbehy zo zákulisia Vatikánu : obľúbené jedlá pápežov Jána Pavla II., Benedikta XVI. a Františka] /
Technológia prípravy stravy /
Obědy a večeře : fit recepty /
Obedy a večere : fit recepty /
Recepty z chalúpky : varíme s láskou a chutne /
Krížovky so skvelými receptami : veľké písmená /
Vasárnap az asztalon : a Vasárnap recepteskönyve ; [az olvasók legjobb receptjei Héger Rudolffal /
Poklady slovenskej kuchyne : Bratislava, Záhorie, Podunajsko /
Poklady slovenskej kuchyne : dolné Považie, stredné Považie, horné Považie /
MasterChef : denník víťaza /
Pečeme s dětmi /
Děti v kuchyni /
Večere : všetky recepty do 30 minút /
Poklady slovenskej kuchyne : Dolná Nitra, horná Nitra, Tekov /
Bryndza : recepty z Nového času /
Veľká domáca kuchárka /
Veľká domáca kuchárka. 2 /
Recepty zo života. 27, Uvarené do 30 minút /
Recepty zo života. 25, Moderná slovenská kuchárka /
Babičkina špajza nad zlato /
Navarme si zdravie : to najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete /
Recepty zo života. 26, Mamičkina kuchyňa /
Babičkina kuchyňa /
Zdravie na tanieri : živá surová strava alebo raw Food : 150 skvelých receptov /
Funkčné potraviny v kuchyni : informačná brožúra projektu /
Kulinárna kultúra regiónov Slovenska /
Česká a slovenská kuchárka : 75 klasických receptov /
Dopestuj a zjedz : [jednoduché pestovanie a výborné jedlá] /
Moja praktická kuchárka /
Babiččina kuchařka nad zlato /
Rýchle koláče a torty /
Originálne zdobené torty /
Košíčky a muffiny /
Pečieme drobné sladkosti /
Dezerty /
Vafle, palacinky a ďalšie pochúťky /
Poklady slovenskej kuchyne : Kysuce, Orava, Turiec, Liptov, Horehronie /
Nebíčko v papuľke : ani šéfkuchár nemá recept na všetko!. 2 /
Môjmu malému kuchárovi /
Recepty z chalúpky : raňajky a predjedlo, špeciality na grile, zabíjačkové dobroty, ovocné a zeleninové šaláty, domáce maškrty. II., Podmanivá vôňa ohňa a záhrady /
Technológia 4 pre 4. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 3 pre 3. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia 1 pre 1. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia 2 pre 2. ročník učebného odboru kuchár /
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník študijného odboru hotelová akadémia /
Technológia 2 pre 2. ročník štúdijného odboru kuchár /
Technológia 1 pre 1. ročník študijného odboru kuchár /
Technológia 1 : pre 1. ročník študijného odboru kuchár /
Připravujeme pohoštění /
Technológia prípravy pokrmov pre 1. ročník hotelových akadémií. /
Technológia prípravy pokrmov pre 2. ročník hotelových akadémií. /
Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl /
Technológia prípravy pokrmov 2 pre 2. ročník stredných hotelových škôl /
Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování /
Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl. /
Technika přípravy pokrmů pro 1. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a spoločného stravování /
Technológia prípravy pokrmov 1 pre 1. ročník stredných hotelových škôl.